Імміграція до Манітоби
-
Я не автор посту, але мені так здалося, що автор складав звичайний іспит - теорія а потім практика, ще до того як це було відмінено для українців
-
То краще направити поштою?
-
Добридень, підкажіть будь ласка, сьогодні прийшов лист на подачу паспорта, але в Варшаві все зайнято аж до 20 жовтня, чи буде швидше, якщо я надішлю паспорт поштою, чи краще почекати?
-
Дякую.
-
1. Достатньо. 2. Кріпити дитячі внутрішні паспорти , свідоцтва або постарайтеся вклеїти дітей до себе у паспорт. У будь-якому випадку їм видадуть single journey document. 3. Якщо нема дозволу, то додаток рішення суду, але обов'язково перекладіть. Якщо у рішенні не вказано 100% опіки, то можуть хотіти дозвіл від батька також. Такі випадки я особисто зустрічав. 4. Перекладайте все, що можна на англійську, потім для ПР згодиться.
-
Доброго всім дня! Допоможіть будь ласка розібратися стосовно заповнення CUAET на родину. Маємо: мати, яка заповнює групову заявку. Мати має закордонний паспорт, внутрішній український паспорт, дипломи про освіту, трудову книжку. Проблем з заповненням немає. Далі два сина, які мають тільки внутрішні українських паспорти, свідоцтва про народження українські, а закордонні ще в процесі виготовлення. Донька, 7 років, має тільки свідоцтво про народження, видане в Домініканській республіці. Закордонний паспорт також в процесі виготовлення. З батьком дітей мати розлучена і має рішення українського суду про розлучення і рішення суду про призначення аліментів, в якому написано що діти проживають з мамою. Питання: 1. Чи достатньо цих документів для заповнення заявки по CUAET? 2. Що кріпити в пункт закордонний паспорт дітям? 3. Чи правильно прикріпити рішення суду в пункт про довіренність від батька рішення суду? 4. Обов'язково перекладати всі українські документи на англійську мову? Прошу відгукнутися впевнених у правильності відповідей. Заздалегідь вдячна за допомогу.
-
Work
-
У нас теж в квитку було ручна кладь та особиста річ але в мене була ще сумка. Ніхто нічого не сказав .
-
В тому і "родзинка" що минають години поки прийде..
-
Доброго часу доби. Можливо хтось стикався.. При входженні в особистий кабінет для перевірки статусу заявки, система просить ввести код підтвердження який надісланий на email. Код приходить на протязі двох, трьох годин. При введені даного коду, система видає помилку що виділений час для підтвердження вичерпаний.. Хто що може порадити, які думки, варіанти??