Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t570330111T Offline
    t570330111T Offline
    Михаил
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Можна піти вчитись маючи лише ворк перміт? Якщо так, то можна будь-ласка посилання на статтю
    1 Reply Last reply
    0
  • t629011294T Offline
    t629011294T Offline
    Лилия Зинченко
    wrote on last edited by
    Привіт усім. Шукаємо репетитора англійської мови. Можливо хтось може порадити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Алекс
    wrote on last edited by
    В липні була розсилка IRSS з поясненнями, що можна по CUAET.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5090081065T Offline
    t5090081065T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    У власній державі не змогли навести порядок тому і приїхали сюди , чужа країна прийняла краще не буває і тут все не так все не то
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svjat Sv
    wrote on last edited by
    Пане Wes, я Вас поважаю та пана Dmytro вельми за вашу працю на користь української громади. Проте не погоджуюся за нісенітницю. Більшість людей загрузли на заводах, фермах ітд. на невисоку зарплату, а змінити не можуть бо в очікуванні на докум. по SWM, а канадці тим користатися. Тож одиниці, які знали мову, підтвердили диплом або їм допомогли просунутися вийшли на певний рівень. Я вже зрозумів систему, цю їхню прозорість. Беруть зазвичай по знайомствах ітд. Я вже тут 1,5 роки і дещо побачив та зрозумів...Люди з освітами докторів, а деякі з трьома трудяться в хлівах ітд. Канаді потрібні ті, хто підійме їх економіку через фабрики, заводи, ферми ітд. Мудрих людей їм не дуже той треба на жаль....
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Не для всіх Eligibility You may be eligible to study without a study permit while you work. To be eligible, you must be authorized to work in Canada with either of the following: a valid work permit that was issued on or before June 7, 2023, or a letter authorizing you to work while we process your work permit extension application The letter must have been issued on or before June 7, 2023. If you applied for a work permit after June 7, 2023, you’re not eligible for these measures. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/workers-study-without-study-permit.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5128923238T Offline
    t5128923238T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Якщо я отримаю новий ворк перміт, з попереднього обмеження вже були зняті, чи потрібно мені знову проходити мед комісію? Я її вже проходив по прибуттю сюди більше року тому. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Люди, які вкладались в себе, в свою освіту, вчили мови, не будуть працювати «в хлівах».
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Не зовсім зрозуміло, що ви хочете від уряду Канади. Щоб він знайшов вам гарну, високооплачувану роботу, але щоб вам при цьому не потрібно було знати мову та мати професійний досвід? Так ні в одній країні такого немає.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть будь ласка потрібно брати виписку з банку щоб подати на новий візітор рекорд дитині чи достатніо буде листа з роботи батьків? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t557071036T Offline
    t557071036T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Може вам просто подобається нити, як погано все у вас і у всіх навколо?) тут у чаті не один кейс вже, де люди в очікуванні номінації по SWM змінили роботу. А дехто має трохи терпіння і авантюризму, то просто змінюють роботу на кращу, хоча до того півроку-рік працювали на мінімалку. А тепер отримують в 2 рази більше Кожен сам творець свого життя і уряд Канади чи Манітоби вам нічого не зобовʼязаний Хочете кращого життя - працюйте, вчіть мову. Країна дуже різноманітна. Є ті, хто на кваліфікованій роботі навіть до середньої зарплати не дотягує, бо ринок просів Є ті, хто на TEER 4 під 100к/рік роблять Треба не жалітись, які вони погані всі навколо і не зробили програми імміграції так, як вам хотілося б. А шукати своє місце під сонцем) може тоді і жити буде легше, і не буде уряд таким поганим здаватись І часом для роботи на заводі треба набагато більше мудрості, чим на кваліфікованій роботі з трьома освітами)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svjat Sv
    wrote on last edited by
    Я не нию та не жалію себе, а констатую певні факти. Часто в цю групу не пишу. Сам також роботу змінив. Так є безліч ситуацій та кейсів. Це дуже добре, що хтось отримав LAA подався по SWM і поталанило знайти роботу краще то офіцер погодив. В багатьох випадках інший сценарій. Я про інше говорю, що ніхто не зацікавлений у видачі документів швидше для наших співітчизників, ось і все. А суть проста, ми їм піднімаємо економіку працюючи та сплачуючи податки. А коли ми станемо вільніше, то не будемо такими ручними для них. Це мій суб'єктивний погляд на глобальну дилему.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Т Okeksii
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Якщо одружився в 2024 році і дитина народилася у 2024, а податкову декларацію заповнюю за 2023, то чи потрібно вказувати що одружений та є дитина?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Supernoname
    wrote on last edited by
    Не знаю. Я в Дофіні, реєструвалася через Regional Connection. У Вінніпезі інша організація реєструє, на скільки мені відомо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t701563165T Offline
    t701563165T Offline
    Irena Leshchuk
    wrote on last edited by
    А можете надіслати посилання на ці курси ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Supernoname
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, українській паспорт (не закордонний) перекладали всі сторінки з відмітками, чи тільки перші дві?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Термін «індуси» є принизливим для людей з Індії, якщо ви не знали. «Індійці» є коректним означенням.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Supernoname
    wrote on last edited by
    Так, є. Залежно від рівня, може бути черга.
    1 Reply Last reply
    0
  • t701563165T Offline
    t701563165T Offline
    Irena Leshchuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня) Підкажіть будь ласка чи є зараз безкоштовні курси онлайн з англійської мови для українців?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags