Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку! Питання щодо подачі заявки на номінацію. Підкажіть,будь ласка, у відео Дмитра є документ Self-assessment form на вкладці Forms&Documents/Personal information , де цю форму взяти і що це таке? Дякую! ❤️
-
Спочатку тест потім курси
-
Добрий ранок! Підкажіть, будь ласка про фото на федеральний етап. Дивлюсь відео Дмитра (все зрозуміло, дякую йому!!!), але питання: в чек-листі я маю відмітити галочкою наявність всіх необхідних документів і фото. А чи можу я заповнити анкету, умовно кажучи, в ці вихідні (і також відмітити, що фото є), а сходити сфотографуватися в наступні вихідні? Я ж фото не прям одразу завантажую, так? Хвилююсь за те, що дата заповнення заявки буде раніше на тиждень, чим дата на фотографіях (яку фотостудія проставить на фото) Чи це я себе накрутила вже щось?))))
-
Для тих хто йде по сво
-
А де можна дізнатись по якій програмі відібрали йти?
-
Питання для обізнаних людей. Я вже прожив у Канаді по CUAET 1 рік і 9 місяців без поїздок. Я працюю в банку. Тиждень тому я подався на PR за провінційною номінацією через Express Entry. Для PR аплікації мені не потрібно перебувати в Канаді, хоча якщо будуть додаткові запити документів, то перебуваючи тут мені їх буде легше зібрати. Назріла коротка поїздка до Європи, щоб оновити паспорт (але терміновості немає, на старому паспорті ще 5 років і 7 місяців терміну дії), забрати невелику суму грошей, щоб на неї купити машину і побачити батьків. Я сумніваюся, чи варто їхати, може дочекатися PR, це десь пів року, а потім вже їздити? Чи є якісь підводні камені? Наприклад, у поїздці щось станеться, мене не пустять назад до Канади і я не отримаю PR? Хтось стикався зі схожими ситуаціями? Надійніше досидіти в Канаді до PR чи нічого страшного в короткій поїздці немає?
-
Всім привіт✌🏼 Шукаю квартиру, однокімнатну❗️ Окрім районів DownTown та NorthEnd🚫 Пишіть свої варіанти💯
-
Для чого так робити? Зробіть фотографії, додайте їх і надсилайте свою заявку. Все має бути логічним і послідовним.
-
Фотографії у федеральній заявці - це як один із обов'язкових документів. Додайте зараз, тоді відправляйте заявку.
-
Для чого так робити? Ні для чого! Питання було в тому, якщо фотографії потрібні не прям зараз (при заповненні), то можна ж їх пізніше зробити, а саму заявку вже «засабмітити» і відправити. Якщо так неможна, то все, питання знімається)))) Дякую за відповідь
-
Саме так.
-
Дякую! Вже зрозуміла, що неуважно відео дивилась. Це ж ті фото, які треба сканувати з обох сторінок? І треба написати своє ім’я на обороті? Так?
-
Так, так, я розумію, що фотографії необхідні. Мабуть я якось неуважно відео дивилася. Щось мені здалось, що їх не прям одразу вантажимо. Тому і таке питання виникло))) тепер все зрозуміло, дякую!
-
Все разом треба сабмітити. Там немає можливості дозавантажити документи.
-
Напевне в листі який прийшов
-
Зробіть ще електронний варіант фотографій (ми не подумали колись про це). Вони вам ще можуть згодитися для Порталу 2 в майбутньому.
-
Тоді біжимо фотографуватися))))
-
О, дякую за пораду)))