Імміграція до Манітоби
-
Ми на маркетплейсі у ФБ знайшли житло без кредитної історії, але вже з наявною роботою
-
Мені і сусіду так само approved до тієї ж дати. В мене зняли обмеження, в сусіда їх і не було.
-
Можна в Брендоні, можна в Реджайні, можна і в Тандер Бей.
-
Чесно, не знаю, я в Вінніпезі робив. На мою думку, краще все таки через апойнтмент через їхній сервіс. Місто не має значення, якщо вам не проблема доїхати до того міста на призначену дату.
-
Зробіть у нотаріуса на рік дозвіл для свого спокою. Я робила коли 1,5 року тому їхала саме для українських прикордонників, вік сина був також 15 років. Під час війни по закону він не потрібен, але всяке може статися… не робіть собі зайві нерви. В 2022 у мене його ніхто не питав, але б я і зараз його зробила якби їхала.
-
Добрый вечір шановні, хто подавав пенсіонерів на подовження ворк перміт? Мамі прийшов запит на біометрію. Ну зрозуміло, бо вона не здавала коли візу отримувала. Я зробила апоінтмент, але там ніде не вказано де сплатити за ту біометрію і чи потрібно? Хто вже знає відгукніться пліз!!
-
Доброї ночі. Подаю податкову декларацію і маю питання. У мене є медицинскі витрати. Але я не бачу куди можна внести ці цифри. І ще маю витрати на організацію "Пласт" і благодійні внески. Я чула, що благодійні витрати також можна подавати. Допоможіть, будь ласка. Куди це все вносити? Дякую!