Імміграція до Манітоби
-
Не розумію запитання. Мій меседж в тому, що по звичайній вибірці SWM із середніми балами без додаткових зв'язків із провінцією зараз пройти практично не реально. Тому очікувати людям, які мають 600-700 балів, можливо, потрібно 1 рік тільки, щоб їх відібрали. Сама номінація 3-9 місяців.
-
Просто знаю, що є ті люди у яких питали про тест на провінційному етапі і людина не могла його скласти.
-
Так, вже подалася на номінацію вчора. Дякую
-
Дякую
-
Привіт всім) така ситуація склалася, ми зараз в Калгарі, пануємо їхати до Вінніпегу, хотіли орендувати авто(ми з двома котами, і нажаль немає змоги взяти квиток ні на потяг ні на літак), але нам відмовляють у звʼязку з тим що на наших кредитках немає нашого імені, якось можна обійти цю вимогу? Хтось з таким стикався?
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗ Мене звати Ірина . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячною , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop🎬🎨, ✅Python🐍 , C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 1️⃣Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 2️⃣Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого🤗 ✍️Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 20.03
-
Написала в особисті
-
Це мається на увазі від якого до якого етапу 12 міс? Весь процес?
-
Зробіть кредитку з Вашим їм'ям на ній. Це безкоштовно.
-
Більше розголосу, більший шанс отримати потрібну інформацію😄
-
Хтось подавався з проблемним работодавцем по SWO? Якщо все відпрацьовано, є ROE з кількістю годин та доказами що є пів року стажу, лист є від них підтвердження, контракт, всі пейстаби, якщо потрібно. Але якщо, наприклад, вони не будуть відповідати на дзвінки офіцера та нічого підтверджувати? Хвилює цей нюанс, т. як ROE з них я вибивала 2 місяці, писала скаргу в сервіс Канада і тільки так дали. Зараз та ж історія з Т4, його просто не видають. Тепер написала на них скаргу за це. Тож очевидно, що ні на яку співпрацю і нормальну поведінку сподіватися не можу. Я розумію що всі ситуації індивідуальні, але можливо у когось було подібне, як вирішилося?
-
Прекрасно, буду знати)