Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 312.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Ні ні. Ви правильно все робите , треба винити в усьому тільки себе . Ну трошки не туди звернули , допустили технічні помилки , ну а з ким не буває . Як раз коли люди шукають виправдання (не доля, Канада погана, офіцери націоналісти не люблять нас) ось тоді починається біда та виїзд людини з країни. А поки ви будете себе корити в усіх бідах , то у вас буде добре все в житті. Головне без депресій і знати міру, але кожного дня нагадувати собі «який же я незграба , навіщо я так зробив» 🙃це дуже корисно для кожної людини. Я завжди роблю як ви, коли накосячу в думках знищую себе і тоді йде розвиток. 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Доброго дня хто подавался в серпі і отримав номінацію ,є такі ?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t7148960056T Offline
    t7148960056T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Помогите спасти самое дорогое – жизнь любимой дочери! С первых дней полноштабной войны я защищаю нашу страну. Но сегодня, я умоляю вас услышать мои молитви и добиться моему ребенку преодолеть страшную болезнь. Настусе поставили диагноз – острый лимфобластный лейкоз 4 стадии повышенной группы риска. Прошу, каждое ваше распространение этой должности с моей просьбой, каждая гривна по лечению Насти – это уже приближение к ее выздоровлению. Анастасия 5 лет; ‼️острый лимфобластный лейкоз ℹ️Размер сбора: 350 000$ ‼️Остаток сбора : 338 400$ ℹ️ Помочь можно по реквизитам 5175477410956971 дружинa Buryak Olga 5351252100336073 моя картка Buryak Artem PayPal [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Artem! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Pohreliuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Не знаю чи по темі групи питання, бо мені ще далеко до міграції, лишень приїхала, але не можу до кінця второпати. Перед приїздом пройшли медогляд в Варшаві у вказаній на сайті ІRCC клініці. Коли прилетіли в Торонто, офіцер на наш медогляд навіть не глянувши, видав work permit з вказівкою пройти медогляд протягом 90 днів. Отримали health card, пройшли знов медогляд повністю. Лікар сказала нічого не робити, вона всі дані подасть в IRCC. Чи це справді так чи я маю ще щось робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Nabatova
    wrote on last edited by
    Нехай не відправляють вже Але ж роблять ще паспорти там чи ні не знаєте ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Якщо зараз знаходишся не в Канаді - чи можна податись на зняття обмежень з ворк перміту? Вибираючи локацію резіденсі Украіну?
    1 Reply Last reply
    0
  • t392420845T Offline
    t392420845T Offline
    Uliana Kozak
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Nabatova
    wrote on last edited by
    Останню з якої атестат
    1 Reply Last reply
    0
  • t392420845T Offline
    t392420845T Offline
    Uliana Kozak
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка якшо чоловік вчився в трьох різних школах але атестат є з останньої то чи потрібно вказувати інші школи?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalie
    wrote on last edited by
    Не знаю. Але я їм писала двічі на цьому тижні, вони відповідають доволі швидко. Напишіть їм і запитайте
    1 Reply Last reply
    0
  • t577964514T Offline
    t577964514T Offline
    Tetiana Stupnitska
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Перечитала чат і не знайшла відповіді на своє запитання. Подаюсь на федеральний етап. Заповнюю форму IMM0008, там є запитання стосовно українського (не закордонного паспорта). Строк дії expiry date, маю проблему, не вклеєна фотографія в 45 років, вже майже жва роки як зійшлв термін. В україні в той час не перебувала і йшла війна. Яку дату ставити в цій графі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Mokhammadi
    wrote on last edited by
    Чогось давно не було COPR. Чи люди мовчать?
    1 Reply Last reply
    0
  • t577964514T Offline
    t577964514T Offline
    Tetiana Stupnitska
    wrote on last edited by
    В самому паспорті, на останній сторінці написано, що паспорт являється недійсним, якщо не вклеєно фото в належний час. То в питанні чи маєте національний документ теж незрозуміло що вказувати. Маю я національний паспорт чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t577964514T Offline
    t577964514T Offline
    Tetiana Stupnitska
    wrote on last edited by
    дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Ще на початку війни був якийсь указ, що всі паспорти залишаються чинними протягом дії воєнного стану (тобто досі), не зважаючи на те, чи оновили люди фотографію чи ні. І на федеральному етапі те питання про national identity не є обов'язковим. Можна вказати, що у вас його немає.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Sheet це в зошиті чи альбомі, а в житті зазвичай shit happens)) Не ховайте себе завчасно. Подалися на номінацію - чудово! Далі лупайте ту скалу з паспортом. Все по черзі, без паніки, просто не зупиняйтеся.
    1 Reply Last reply
    0
  • t577964514T Offline
    t577964514T Offline
    Tetiana Stupnitska
    wrote on last edited by
    чи може знаєте де подивитись інформацію з попередньої заявки на провінцію після отримання номінації
    1 Reply Last reply
    0
  • t906162585T Offline
    t906162585T Offline
    Катя Билокур
    wrote on last edited by
    Готую Українські страви🥟Випічка🥐Тортики🍰Салатик🥗Мʼясні страви 🥩 Напівфабрикати 🇺🇦 Інстаграм сторінка www.instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igsh=MWM1amZkdGp6Ymk0OA%3D%3D&utm_source=qr Фейсбук сторінка www.facebook.com/profile.php?id=61550943056493&mibextid=eQY6cl
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Не панікуйте. Якщо у вас перміт ще більше року, то за цей час ви встигнете отримати номінацію, якщо ви на неї подалися, та AOR.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags