Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка. З приводу листа: Welcome to the Permanent Resident Confirmation portal process. Отримали два мейла жінка є основним аплікантом на її мейл прийшло два листи перший на неї, а інший на мене ( на чоловіка). Написано що кожен повинен відповідати сам за себе. Питання жінка повинна вказувати мої данні в своєму листі, чи кожен з нас повинен відповісти окремо сам за себе? 🤔
-
Підкажіть будь ласка як знайти свою анкету куает?
-
Друзі, отримав чек на кліматичні. Перед тим як зараховувати на банкінг чи треба його підписати?
-
Я би порекомендував робити це після 31 березня, коли стане відомо чи буде продовжено сво
-
-
Радили подавати окремо на кожного Я подавав окремо
-
Питання бо не бачив у закріпленному, думаю актуально: Зараз на етапі очікування номінації від провінції: отримав LAA, MPNP submitted… ще чекаємо на Confirmation of Nomination Отримав новий OWP на днях: спробував подовжити термін, але не вийшло, прибрані медицинські обмеження, але термін той же. На MPNP порталі “MPNP Application Status: Received” Я так розумію потрібно додати новий OWP на MPNP порталі?
-
Після отримання ворк-перміту з новим номером, але старою датою завершення на домашню пошту, чи треба його додавати на номінацію у вигляді скану, якщо номінація в стані "ресівд"? Дякую
-
Підкажіть що робити в такій ситуації? Подавав на зняття обмежень з ВП ще в 2022 році у серпні. Нічого з того моменту не прийшло мені, ніякого нового документу і тд. Зараз зайшов в аккаунт IRCC, а там написано що документ мені одобрений, продовжений і виданий з новим номером, але його в мене немає. Саме питання таке, зараз я вношу дані у заяву на номінацію і там треба вказати до якої дати мій перміт діє. Тож мені вказувати дати с того перміту який вони мені одобрили, але не прислали і я його ніколи не бачив, чи вказувати з того що в мене на руках?