Імміграція до Манітоби
-
Так, там є куди додали документи. Не хвилюйтесь. На федеральному так не працює. На провінційному без проблем
-
Добрий вечір. Хтось спробував податись вдруге на продовження work permit? Після першої спроби коли прийшов WP з тіеюж датою закінчення. Цікаво, який був результат?
-
Цікаво, це про кого? Невже українці зробили такий шалений наплив, що система зламалась. ❗️У Канаді починають велике скорочення мігрантів: більшість залишиться без роботи Країна потерпає від напливу мігрантів, через що влада вирішила скоротити кількість іноземців на своїй території. Цей процес почнеться вже цієї весни і триватиме на протязі трьох років. Планується зменшити кількість біженців як мінімум на 480 000 людей. Для трудових мігрантів перша хвиля скорочень має пройти вже цьогоріч до 1 травня. Канадські роботодавці будуть вимушені відмовити в роботі багатьом іноземцям. Виняток зроблять для двох сфер зайнятості, в яких Канаді бракує власних кадрів – охорони здоров'я та будівельної галузі.
-
Я подався другий раз написавши листа, чому мені треба це, вони все прийняли, ще чекаю на результат
-
У Вінніпезі на 5 Terracon Place є чеське консульство. Там лише консул і його секретарка. Ця секретарка також є сертифікованим перекладачем з чеської на англійську мову. Напишіть або подзвоніть їм, запитайте чи можна в них перекласти документи: емейл - [email protected] тел. - 204-505-08-44
-
Апостиль можна зробити і в Онтаріо. Просто для посвідчення там(за 15 днів якшо поштою і за 20 хвилин якшо особисто), треба довіреність робити у нотаріуса з Онтаріо
-
мені потрібний апостиль на доручення на мого друга для отримання довідки про несудимість із Сербії. У посольстві Сербії мені прямо сказали, що вони не можуть допомогти, тільки треба надіслати документи до Global affairs. наступної п ятницi буде 2 місяці, як розглядають мої документи в Global affairs, або вони ще не дійшли до них.
-
Мій приблизно так виглядав. Цікаво як той з ГА виглядає
-
Ого, це цікаво. Тоді зрозумів.