Імміграція до Манітоби
-
Щоб подаватись то краще іти по лінку як у 3 відео, чи по MPNp як подавалась на провінційну SWO.
-
Ви не можете бути у той момент за кордоном. Ви вказуєте під час порталу 1, де ви знаходитесь. IRCC відправляє ваші дані, враховуючи вашу інформацію. Якщо будете закордоном, але вкажите, що в Канаді, то це є misrepresentation. Вам потрібно буде негайно повернутися до Канади, щоб вже проходити процедуру лендінгу саме в Канаді.
-
якщо я у той момент буду за кордоном скажемо у відрядженні, то як бути?
-
Фактично , я маю виконанні умови . Бо стаж з України. Але легше доказати стаж роботи в Канаді. Але я в любому випадку вдячна Вам за відповідь. Мені стало зрозуміло тепер на 100 яким шляхом йти .
-
@western9 доброго дня. Отримала вчора LAA по OSW , але рік канадського стажу буде через 17 днів чи буде це проблемо якщо я подам документи через 30 днів та буду клеймити стаж роботи канадський, а не український ? ( на момент подачі EOI року в Канаді ще не було)
-
@Wes щиро дякую за відповідь!
-
Маєте на увазі на федеральний ?
-
Доброго дня! Питання до тих, хто подавався на ПР на федеральному рівні. Після відправки заявки, чи необхідно прив'язувати заявку до IRCC Secure account, в який ми заходимо через GC Key? Чи нічого робити не треба? Коли я захочу на портал, через який подавалась на PR, статус заявки - submitted. Дякую за допомогу!