Імміграція до Манітоби
-
Деякі країни Африки, там постійні війни, у Пакистані постійні війни, у Індії в залежності від країни також скрутно. І є люди, що їдуть сюди на останні гроші. Мало хто знає, у Лівані зараз теж їду війна, там теж є діти… я думаю, що шанс на ліпше життя має бути в усіх… нікого не хочу образити. Лише моя думка…
-
Це ж два окремих аккаунти, дві окремі заявки, тоді чому ви їх пов'язуєте? На другу заявку, якщо все вірно заповнене, повинен був прийти LLA
-
Індія взагалі-то воює з Пакистаном. Там шось середнє між АТО і війною у Карабасі. Але там не треба війни, бо якшо ти панджабі, то тебе можуть вбити за просто так, як уйгура в Китаї
-
Якщо чесно, то мені шкода людей, що витратили купу грошей, щоб сюди приїхати, а зараз не мають шансу на імміграцію. Це насправді не справедливо. Треба розуміти, що є країни, де ситуація така ж страшна, як і в Україні…
-
Також цікавить дане питання
-
А зрозуміла
-
Вона відповідає
-
Гадаю що проблема може бути в тому що лла прийшло все ж на неї на ту заявку яку побачили першою
-
Якщо так сталося тиждень чи два, то я б не кіпішувала. У мене наприклад є такі тижні в кінці роботи, бо вже завершувала і звільнялась) або захворів, це життя. Один тиждень 40 інший 25. І також є люди з такими успішними кейсами. Якщо це протягом місяця там, наприклад, чи двох, тоді вже мабуть гірше.
-
Друзі, підскажіть будь ласка Після подачі на федеральному етапі змінила роботу ( листи з новим джоб офером розіслали по лінкам повідомила і провінцію , і фед) вони повинні були прислати нову номінацію чи ні, з даними нового роботодавця? бо вони ії так і не вислали… сьогодні отримала OAR. тому і переймаюся чи не буде проблем з цією номінацією чи повідомили вони про зміну роботи федералів самі вже…