Імміграція до Манітоби
-
В аеропорту є волонтери від Red Cross до 21 години. Вони і допомагають з поселенням
-
Вас вибрали по спец вибірці для українців з пула. Із-за того що українці є пріоритетом для Манітоби то вони мають право вибирати всіх українців в цю вибірку і неважливо за яким напрямом Ви йдете. В плані імміграції для Вас нічого не змінилося, тільки що Вас обрала Манітоба в пріоритеті
-
Ще є питання щодо Work Permit і паспорту. Якщо не головний аплікант в стадії очікування нового Ворк Перміту, то додавати старий Ворк і паспорт + все що є на нові документи? Потім все це треба довантажувати окремо?
-
Ні, Skilled Worker. І все
-
Там же гроші треба... А я не клеймила достатньої кількості. Бо рахувала все по SWM.
-
у мене були проблеми і є проблеми з менеджерами з приводу закiнчення роботи раніше (забираю дитину зі школи). офіційно перейшла на парт тайм, планую звільнятися, в employment verification letter - це зазначено все, і причина переходу на парт тайм вказана. Що ще можна до цього додати
-
Підкажіть, знов моя ситуація. В мене дві заявки. Одна з помилкою, вона пройшла по SWO, отримала ще в лютому на неї LAA (в мене немає грошей, тому не можу йти по сво). Інша заявка без помилок, там 823 бали (йду по SWM) але я сьогодні листа не отримала. Що мені робити? Чекати далі, чи знову подаватись? Чи що? @western9
-
Ні, я питаю як заповнювати заявку. Звільнятись не планую))
-
Пане Wes, підкажіть будь-ласка, я отримала LAA... Маю постійну фул-тайм роботу, мову і не клеймила достатньо грошей, розраховувала на SWM. А як заявку заповнювати ? Там же є пункт про SWO чи SWM... Тобто тепер мені заповнювати як зв'язок через роботу 6 міс в минулому?