Імміграція до Манітоби
-
Для чого ця натхнена зневага?
-
CLB 4 це п'ять слів зв'язати треба і до 10 рахувати вміти. Від вас очікують, що ви розумієте мову, підкреслюю, на елементарному рівні. І від вас очікують рівно нічого. І так, англійська не важка мова, була б важкою- мільярд людей на світі нею би не володіли.
-
Доброго дня. Заповнюю заяву на продовження Work permit . Якщо вже отримали номінацію від провінції то в пункті "чи маємо сетифікат номінаційної програми" потрібно ставити так?
-
Думаю для 4 достатньо шкільного рівня
-
О нііі, я знаю досить багато людей, які не були в стані адекватно розуміти англійську мову і отримували 4444. Тому ще раз, 4- це елементарний рівень
-
Якщо ви складали, то ви знаєте, письмо та говоріння вимагають тексти від 150 слів. П'яти слів, навіть умовно, не достатньо. Щоб зрозуміти розмову власника кав'ярні та менеджера про плани ремонту кухні, необхідно більше. А щоб зрозуміти зміст питань та варіантів відповідей необхідно ще більше. Бо відео або текст читання й не складно буде зрозуміти, а от питання... як іншою мовою написані. Тому ваш коментар це точно приниження тих, хто намагається наздогнати за рік тих, кого батьки з дитинства возили по мовним школам та репетиторам.
-
Слоти додаються з 9:00 і кратні кожним 15 хв рівно, тож починайте оновлювати 8:59, 9:14, 9:29 і так далі десь до 11:00-12:00
-
Я все безкоштовно на просторах Інету Один купила з подругою навпіл 25 баксів Але можна було і без
-
Сам приїхав з роздрукованим експерсс посібником англ мови. За 1.5 роки середній 7 з нуля. І не скажу, щоб я прям вчив його останнім часом. Щось там десь колись. Можна було і краще
-
Те ж саме Здала на 7 Але купу мок тестів до того пройшла
-
Я ніколи не мала репетитора,та не була в мовних школах. Приїхала з тим,чому в школу навчили: London is the capital of Great Britain. За рік здавала іспит отримала 6. Тобто насправді це не так важко . Але деякі люди мають психологічні блоки в першу чергу,та невірний настрій. Бажаю всім успіху і натхнення на іспитах
-
Дякую
-
Якщо він є, то достатньо. Якщо в школі вчили. Якщо не сільська. Якщо не німецька. Якщо від школи щось залишилося. Отже, на рівень 4 треба готуватися. Навіть словник шкільної програми треба втиснути у голову. І не просто покласти, а й навчити себе розпізновати ці слова на слух і правильно їх вимовляти. Довідка: 100% шкільної програми за 11 класс - це 4500 слів 30% програми - це 120 унікальних слів за рік навчання.
-
Чи враховується ефект присутності? Навряд чи сільська вчителька/вчитель ( без образ) знає ту мову хоча б на 10. Тут людина "вариться" у соціумі і мусить щось з тим робити. А якщо казати, шо мова важка, то зрозуміло що легче виправдовувати себе важкою роботою та втомою. Але час це взагалі не турбує і йому байдуже. Він йде незважаючи на вік, роботу і втому.
-
Дурний стереотип
-
Хоча була звичайна сільська середня загальноосвітня школа