Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t551061843T Offline
    t551061843T Offline
    Tanya Lushpaenko
    wrote on last edited by
    В моєму листі було два лінка-перший варіант це створити Gkey аккаунт (в мене він був ще з часу зняття рестрікшн у ворк перміт) я і привʼязала до нього свою аплікацію І другий варіант ссилка для додавання доків через веб форму
    1 Reply Last reply
    0
  • t1286540640T Offline
    t1286540640T Offline
    Svitlana Kinney
    wrote on last edited by
    Хочу як найшвидше подати EOI Як рахувати 6 місяців з 17.10.23 - 17.04.24. То вже 6 місяців? І вже 18 квітня можна подавати? Чи треба додавати державні свята? 6днів. Бо то були вихідні дні. І подавати можна буде після 23 квітня. Поки ще є спецвибірка по SWO хочу заскочити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t449478982T Offline
    t449478982T Offline
    Lada Vifliantseva
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь, але трошкі не зрозуміла як їх попередити? Якщо я, наприклад, зараз хочу оплатити федеральний етап, то мені треба зараз спочатку сходити в банк и сказати їм, що я зараз кину на кредитну картку зайві гроші? Так?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1012856064T Offline
    t1012856064T Offline
    Olga Lev
    wrote on last edited by
    Вітаю, чи може хтось поділитися, хто продовжував закордонний паспорт в Канаді? На який термін продовжують?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Так в тому в прикол, що лінку в письмі немає. Написали прикріпити доки в своєму аккаунті. Прилінкували до аккаунту, а там немає можливості прикріпити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantine
    wrote on last edited by
    Закиньте грошей на кредитку скільки вам треба +до вашого ліміту в 2000 я в банку RBC питав мені так порадили.Але попередьте їх перед цим
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, ♱WORSTOND! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t1012856064T Offline
    t1012856064T Offline
    Olga Lev
    wrote on last edited by
    Можете сходити в банк, але наприклад в мене було так, що я ходила, але мені сказали дзвонити за номером той що є на самій карточці, і сказати що в такий то день, потрібно буде оплатити федеральному уряду Канади, сказати їм яка сума має бути і все.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantine
    wrote on last edited by
    Як мені пояснили в банку це не дуже гарно так робити але можна.Банк може заблокувати фінанси до пояснення.Тому і потрібно якщо зможете попередити їх про наміри оплатити ПР і тп.В мене до прикладу гроші за номінацію теж прийшли на кредитку картку.Ходив собі з + 500 на карточці лімітом 2000.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Дітям подовжили на чотири роки
    1 Reply Last reply
    0
  • t449478982T Offline
    t449478982T Offline
    Lada Vifliantseva
    wrote on last edited by
    Тоді спробую подзвонити спочатку))) дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t449478982T Offline
    t449478982T Offline
    Lada Vifliantseva
    wrote on last edited by
    Зрозуміла. Дякую. Піду до банку)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Olha! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t1290477967T Offline
    t1290477967T Offline
    Aniuta.B
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Чи нормальне таке завірення ("афідефіт") ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, більше ніж нормально.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Я вчив мову на роботі фактично, як більшість моїх українських (і не тільки коллег). То по роботі, то по "битовусі" англомовні колеги розпитують , то і треба відповідати. Але, правда, нам компанія пішла назустріч і допомагала нашим з вивченням мови безкоштовними курсами
    1 Reply Last reply
    0
  • t6744232144T Offline
    t6744232144T Offline
    Дар'я
    wrote on last edited by
    Доброго дня шановна гpомaда!                         💬 Блaгаю звернути на наc увагу!!! Я мaмa троїх дiтoчок.Мій чолoвік на жaль пoмeр півтора роки тому, і ми остaлися одні. Моя  наймoлодша дoнечкa тepмiнoвo потpeбує опеpaцiї.   Дитинцi ще навіть немає 4-x рoчкiв, але на свiй вiк їй дужe багато перепало  випробoвувань та бoлю.  Зараз Оленoчкa знаходитьcя в пеpeдcмертнoму станi.Cитуaція така, що час iде на недiлi а можливо і на дні. Їй вкpaй  потрiбнa дoпомoга.   Будь лаcка, благaю вac, дoпоможiть нам.Я як Мaма, дуже надiюcя на вашу людянicть та допoмoгу Дoпомoгти нам дуже пpoсто - перeйдiть дo  МOГО AККАУНТУ . Там зможете подивитися  iнфоpмацiю пpо нас. Щиpо  Вам дякуємо від всієї нашої рoдини ❤
    1 Reply Last reply
    0
  • t742196629T Offline
    t742196629T Offline
    Pavlo Kushnir
    wrote on last edited by
    Ні хто не виправдовує свою неспроможність вчити. За ці майже два роки в Канаду прийхали ті, хто може й мріяв, але не готував себе до переїзду. Майже всі працюють за дрібну мінімалку. А жити нема ані дкховних, ані фізичних сил. Може молоді більш самовпевнені. А ті кому за 30-ть... Це важкий психологічний стан. Навіть розумним у школі чи в інституті ці два роки щоденного зубріння не принесли великой користі в опануванні мови. Треба більше часу. Треба заспокоїтися. Треба знайти рівновагу, щоб почати дихати. Запам'ятати нові слова людина може лише під час відпочинку. А його як раз і не мама. Міша, якщо ви розумна людина, то маєте не оцінувати та шаблею все по місцях розкидувати, а зрозуміти, що є проблема. І вона не завжди вирішується вашим натхненим настроєм.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Antsybor
    wrote on last edited by
    Доброго дня.Підкажіть будь ласка чи зв'язувалися ви з консульством?Ніякі телефони не відповідають.Не можна додзвонитися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @VictorLPAI, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags