Імміграція до Манітоби
-
Врахуйте, що ваші документи по минулій роботі в Україні будуть перевіряти два рази: спочатку на провінційному етапі, а потім вже федерали, які у більшості випадків дають запит в Україну для перевірки. Якщо не все гаразд із документами, то не варто ризикувати. Адже ваша справа може потім попали на аудит на протязі 7 років із моменту надання ПР, і там також ну просто дуже детальна перевірка. Можуть депортувати. Таких випадків є достатньо і в Манітобі, і в інших провінціях.
-
При влаштуванні на роботу ваш рекомендаційний лист з України наврядчи комусь знадобиться. Може хіба в особливих випадках, але я таких не знаю. Для подальшої імміграції він потрібен. Звичайно перекладений.
-
Ну тобто якщо набираєш 60 балів, то дозвіл для зміни роботи після 6 місяців (та отримання номінації) отримувати не треба (тільки повідомити - це понятно). А якщо набирається 60 балів, але нема підтвердження дозволу роботи за межами Канади, тоді для зміни роботи треба дозвіл аж до моменту отримання ПР?
-
Вже неодноразово прокручувалися різні сценарії щодо подачі на НОМІНАЦІЮ (не ПР). Варіантів виключно два через провінційну програму (не беру до уваги ЕЕ): або вибірка із мінімальними 60 балами, але там потрібно мати конекшн, який також можна встановити ч ерез роботу. Або SWM. Варіант із 60 балами. Я працюю 6 місяців на місцевого роботодавця, щоб отримати той конекшн. Це дасть мені 12 балів. Англійська, освіта та досвід роботи за останні 5 років я маю і можу підтвердити все документально. От тільки тоді я просто подаюся із 60+ балами і попадаю в окрему вибірку. Тут мене не будуть контролювати чи я працюю на того самого роботодавця. Але ! Якщо є зміна у роботі, я все одно буду змушений повідомляти офіцера. Всі роботодавці повинні бути у Манітобі. Цей варіант підходить виключно тим, хто мав офіційну роботу за останні 5 років, може підтвердити досвід документами, та має відповідну освіту.
-
@weswestern вибачаюсь, ви в сусідньому чаті сказали, що для отримання пр треба працювати на одного і того ж роботодавця аж до моменту отримання пр (~ декілька років). Це не помилка? Бо ніби ж на одного роботодавця треба працювати 6+ місяців, а далі маєш право вільно змінювати роботу без дозволів. Чи ні?
-
Атлантична программа має спрощення стосовно медиків
-
А навіщо вам саме така вакцина? Знайомі американські лікарі сказали, що в США її не особливо рекомендують із-за побічних ефектів- підвищений ризик тромбів або щось таке. Але це ваш вибір.
-
Всім вітання) Пишу стосовно лист рекомендація. Я правильно розумію, коли влаштовуєшся на роботу у Канаді дивляться на лист рекомендацій з попередньої роботи. Канадського досвіду у мене немає, але є офіційний договір від роботодавця, де прописано (к-сть годин, зп, посада і т.д) Питання: це може являтись як лист рекомендація? чи варто такий договір перекладати на англійську?