Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір! На федеральний етап вже не потрібно підвантажувати знову документи про освіту, роботу і т.д., які надавались провінції? Також по фотографії, достатньо завантажити діджитал фото яке зробили в фотостудії чи також треба заватажувати сфотографоні фізичні фотографії і їх зворотню сторону з написами про дату зйомки, прізвище і т.д. Дякую!
-
Доброго вечора усім Допоможіть будь ласка із заповненням personal information. Почала заповнювати. І там, де адреса, у мене в інформації про мене - не збережена адреса (((що ж робити?). і чому в інформації про мене - написано - this person will accompany me in Manitoba
-
Підкажіть, будь ласка, ми очікуємо номінацію, я основний заявник з фул тайм. Якщо взяти до свого фул тайм підробітку як самозайнятий не буде проблем? Чи краще не ризикувати з таким аж до отримання пр?
-
Якщо цей рік вкладається по датах в 5 останніх років, за які можна клеймити бали за досвід, то так.
-
Скажіть а на яких підставах можна подовжити w візу? І чи можливо це взагалі?
-
Краще додати. Щоб у офіцера було менше додаткових запитань по вашому кейсу і щоб ваш бекграунд був повністю зрозумілий.
-
Дмитро Добрий вечір А чого саме травня?