Імміграція до Манітоби
-
Чоловік не зможе іммігрувати по тій програмі через родичів, якщо він не в Канаді. Це раз. По друге, так як вам відповів Дмитро, там все дуже просто, жодних фінансових зобов'язань, уряд надзвичайно все спростив. Також це відразу федеральний етап. Якщо у вас є діти, то потрібно реально визначитися як іти, чи через провінцію чи через родичів. Але! У випадку через родичів ви будете головним аплікантом якщо чоловік не прийде до Канади. Щоб подаватися через family reunification, то головний аплікант має бути у Канаді
-
Не дуже розумію..типу один холдинг, але різні компанії? Хіба тоді листа від холдингу (mothership company), де вказати ці всі деталі. Я бачив, що так пишуть для різних великих компаній. Лист від головної компанії, але місце роботи у Манітобі і дочірній компанії.
-
Та вже бачу😀
-
Чи була у вас ситауція, коли одні власники передали іншим будівлю, але назва компанії залишилась та сама. І в цей же час я мала одну посаду зі старими власниками і нову з новими. Робитиму два леттерс, але не знаю чи потрібно вказувати в цих листах, що власники різні тепер
-
Скажіть відсканований диплом як підписати теперішнім прізвищем чи ще за студентства диплом на дівочому наприклад назва документа прізвище ім'я тип документа яке прізвище вказати
-
@western9 в ще одне питання роблю колишній співробітниці letter of employment confirmation. Так як у неї змінилося начальство в процесі цих шести місяців з нашоі керівної фірми на іншу керівну фірму. Що саме потрібно додати в листі щоб було зрозуміло?
-
Тобто на нашу компанію було оформлені все, робітники, фасіліті, ми їм платили зарплату і офер від нас йшов, але саме фасіліті це окрема компані зі своїм брендом. Простіше кажучи керівництво в них змінилось. Було одне керівництво, стало інше. Я в старому керівництві, то мушу їй написати підтвердження що ми було її керівниками
-
Я вважаю, що у мене є всі шанси зробити все самій. Я тут і не збираю нікуди їхати з Манітоби, дві вищі освіти, в травні буде два роки як тут працюю на одній роботі (full time), всі документи є і готові до подачі. Вже LLA заповнена і готова до відправлення, (єдине запитання було "ким чоловік планує тут працювати") Я запитала, а у відповідь отримала: "зачекай з подачею"... Я просто втомилась від цих "гойдалок" от і все