Імміграція до Манітоби
-
Тільки на провінційному рівні. Досвід роботи український ще як не врахують?
-
Скажіть якщо цих 60 набираєш без роботи але всього немає 800 лла прислали може не подаватись поки роботу не знайду... Кажуть розгляд SWO 14 місяців без роботи
-
І ще допоможіть хтось якщо розумієтесь в Staple просканувала документи і потрібно назвати по-іншому пдф назвати прізвище ім'я і вид документа як це робиться і чи можна? ось на комп'ютері фото
-
Не прогружається це фото, всі відкриваються окрім цього
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи можливо отримати виплату 3000 не на свій рахунок?
-
Окей додам через акаунт, ви просто писали відправити ті ж файли через вебформу, от я і намагалась
-
1. Який у вас зв'язок з провінцію? 2. До чього досвід український, якщо вас вже вибрали? 3. Термін розгляду заявок зазначено середній для всіх, і не залежіть від того, чи є у вас поточна робота. Але бажано роботу мати, тому що це економічна імміграція, що передбачає, що людина буде працювати.
-
Перейменувати
-
Походу для мене це складна техніка😁дякую
-
підкажіть будь ласка може хтось мав схожу проблему. Намагаюся відкрити FHSA (first home saving account) у RBC банку. Вибиває помилку як на скріншоті. СІн номер тимчасовий (строк дії як і ворк перміту) отримував у Торонто під час очікування рейсу на Вінніпег. У банку сказали що для відкриття рахунку маєшь бути резидентом з СІН номером постійним а не тимчасовим(( При цьому у чаті люди тут писали що їх статус перебування Work permit але цей рахунок відкивали. Як Ви виішили цю проблему ?
-
Можуть. Спробуйте через банк, через дію у багатьох не заходить
-
То вже було б жирно 😎
-
Знижує: на такому рахунку відсотки не оподатковуються. Мєлочь, но пріятна