Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка по dependant. Відправив на федеральний рівень, але повернули, так як не вистачало фотографії дитини. Зараз готуюсь відправити знов, вирішив все ще раз перевірити. Тільки дочитався, що dependant можуть бути тільки діти або чоловіки/жінки, але в мене там вказані батьки (в My profile) і видалити не дає. Що робити в такій ситуації?
-
Розраховував тільки на SWO
-
Ну і от питання, а як тепер отримати номінацію якщо в робочому контракті написано seasonal? Робота буквально full time весь рік, але вказано seasonal так як бувають layoff планові на 3 нед.раз на рік
-
Ситуація далеко не найгірша, але і не найкраща.
-
Ну можна подати EOI і чекати поки оберуть, воно ж рій дійсне. Якщо замало балів - можна покращити мову, або працювати рік замість півроку для балів. Це не дискримінація, це просто «конкурс» для усіх. Є люди, які вже і 5 років тут (стаді, далі ворк перміт) у такому ж становищі. Та і вибірку не тихо скасували, а далі місяць ще)
-
Те, що SWM не проводиться зараз.
-
Я на ecopr чекаю з 5 лютого Тому які там картки )) це просто жесть Думала якщо немає до запитів та AOR груднем , то хоча б весною зможу виїхати у відпустку , але по ходу вже на новорічні свята ….. Не розумію … розумію , коли довго розглядають кейс - це ок. Але ж ecopr після порталу 2 чекати по півроку , а потім картку ще пів це не ок…. Але виходу немає
-
Вітаю! Шось я і напевно не тільки, до кінця не розумію цього. Це значить що я не зможу аплікквати заявку на ЕОІ? І що значить подаватись на загальних умовах? Тобто до цього вони були не загальні? Це повʼязано якось з SWM i SWO? Дякую
-
Усім привіт. Чи є наразі проблемою відсутність воєнного квитка при подачі на PR? Чи достатньо листа пояснення чому в мене його немає? А також. Можливо буде достатньо ПРИПИСНОГО яке я отримав у 16 років? На момент коли я виїжджав з України воно було дійсне.