Імміграція до Манітоби
-
Якщо дійсно зараз українцям швидше видають пр, то тоді може є сенс вже починати процес, без ЕЕ Але якщо так далі все це буде йти 22 місяці То я думаю чи не буде мені оплачуватись просто почекати 8 місяців до ЕЕ, і якщо там дійсно швидко все прийде то може навіть є сенс зараз просто працювати і чекати
-
Доброго дня, як ви думаєте, чи є час чекати пів року для того щоб був досвід для експрес ентрі? Чи краще після пів року роботи подаватись на номінацію+ йти далі на пр через провінцію, не суто через експрес ентри Бо кейс такий: англійська слб 8, робота teer 3, на даний момент 4 місяці І я не знаю як краще зробити Чи подаватись зараз на номінацію і весь процес починати Чи почекати поки рік досвіду буде щоб створити аккаунт і все зробити через експрес ентри
-
Аплікант засабмітив всі документи на номінацію у грудні, англійську не здавав, але мав достатньо балів. Працює як drywall installer, TEER 3, NOC 73102. Сьогодні офіцер написав йому, що хоче ще референс від роботодавця, де чітко пише "... you have all required qualifications for job including English language skills". Людина ніколи не працювала у цій сфері в Україні. Можливо тому і захотів такий лист. Напевне, всі, хто не планує здавати, англійську, мають це взяти до уваги також. А можливо, офіцер попався якийсь дуже прискіпливий та нетолерантний до українців 😁
-
Якщо не помиляюсь то при чекіні будете вводити всі дані
-
Треба їх інтегрувати у ваш референс. Без копіпасту
-
Хто летів лотом з Варшави? Білети купив, а куди там паспортні данні вводити? Чи там просто прізвище і ім'я яке в білеті
-
Дякую за відповідь
-
Доброго ранку! Підскажіть, будь ласка, як отримати документ про проходження Medical Exam? Він потрібен для зняття обмежень з Work Permit. Сам Medical Exam пройшов ще в осени, але ніякого доказу проходження не отримав. Зазделегіть дякую за відповідь.