Імміграція до Манітоби
-
Встигаєте
-
Підкажіть які строки отримання українського police certificate з Торонто, та чи потрібно з ними follow up та як. Відправив повний пакет з усім потрібним у Торонто 20 лютого. Наразі після 40 днів нічого не прийшло так по трекінг номеру зворотнього конверта новин немає. Дякую.
-
В мене екзамен з англійської в середині квітня) думаю чи встигну
-
Наступна вибірка в останніх числах Квітня
-
Вітаю, до якого числа потрібно податись, щоб у скочити в останній вагон по вибірці для українців?
-
Марк Міллер був прихильником цієї ідеї, але нажаль, українська сторона виступає категорично проти
-
Ну тому що 960 отриманих віз і тількі 248 приїхало, і це ми не знаємо скількі поїхало вже. А це все було на гроші з податків. Тому зрозуміло до чого це все призведе. В мене тількі купа знайомих які зробили і навіть не збиралися іхати((
-
Філіппінці перші у черзі
-
Дивлячись на останні події вірогідність не велика😀
-
Простіше, отримуєте через Дію, чи офіційний сайт МВС витяг для іноземних установ та замовляєте переклад із афідевітом
-
А навіщо так складно? Завантажте через дію
-
такий варіант вже готовий є, але вирішив зробити і з посольства на всякий випадок. А то хто його знає які закони нові придумають. Може зараз сертифікат чистий, а через місять буду у розшуку. З нашим законодавством все може бути
-
Якщо є рік безперервного фул-тайму у Манітобі, можете клеймити. Включно зі звʼязком (мінімум 6 міс)
-
Заповнюєте форму EOI, якщо відповідаєте усім вимогам. Остання спеціальна вибірка відбудеться в кінці Квітня, після неї буде отримано LAA. Вам буде надано 60 днів на збір необхідних документів та заповнення аплікації