Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Питання щодо екзамену з англ на номінацію. Якщо до подачі аплікації здати, скажімо, на четвірку, а потім після отримання LAA пере здати на 5 - подання нових результатів під час заповнення повної аплікації не створить проблем, вірно?
-
Пів року після отримання номінації, приблизно
-
Повертають через пів року приблизно
-
А хіба додаткові бали не гратимуть потім ролі у подальшому процесингу аплікаціі? Мова про SWO
-
Пан Wes, читаю що хтось робить сертифікат коммон лов, чи є це обов'язково? Ми вже 2 роки разом живемо, є договір з Європи оренди, разом подавалися на візу , та 11 місяців живемо у Канаді ? Чи достатньо цих доказів ?
-
Дякую за зворотній зв’язок) значить буду чекати, а там як буде )в мене всього 6 місяців пройшло)
-
We should believe in such kind of an annonsment in case if there be some law. Untill this moment it's jusr words. By the way I've read a lot of news that promising us to give some easy pathway. It's seems to me that people like to make statements that approve a crowd but nobody like to make an actions and take a responsebilities.
-
Мабуть, та, дурницю сказав я. Але тоді маю ще питання, частково споріднене з попереднім: Якщо на першому кроці вказати просто мінімальний бал (4), а сам тест скласти вже після отримання LAA і там отримати 5+, то наскільки це буде критично для заповнення повної аплікації? Це, по суті, рівносильно «здав-перездав краще»
-
Ви щось пропустили. Мабуть, коли завантажували переклад, не вказали, що то переклад