Імміграція до Манітоби
-
Полити ЕОІ потрібно до 22 квітня десь. Бо дата спецвибірки не відома. Може бути 25 або 30 квітня. Якщо набираєте 60 кваліфікаційних балів, то вас відберуть. Мова, гроші обов'язково. Якщо ви йдете через SWM, то вас також можуть відібрати, але умова мати 60 кваліфікаційних балів
-
Пардон, буду шукати…
-
О, де одне питания. Якщо я працюю 10й місяць, і хочу піти по СВО, то треба звільнятись? Чи можу працювати далі?
-
За сьогодні отримав понад 20 приватних повідомлень щодо подачі через ЕЕ. Порада: спробуйте порахувати чи ви взагалі можете створити ЕЕ профіль. Там потрібно набрати 67 кваліфікаційних балів, щоб попасти у загальний пул. Мова від 6+, більше грошей потрібно, оцінка освіти через WES, etc.
-
Інша країна в такому випадку країна резиденства. А поїздку до України вказуєте в подорожі.
-
Хто подавався за гуманітарною програмою? Виїшло у когось чи шо ?
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, якщо я клеймила 1р досвіду роботи за останні 5 років, то лише цю роботу маю вказати в аплікації + канадський досвід? Чи варто в документах в озерс прикріпити пояснення за весь інший час з цих 5 років? Чи вже на федеральному рівні так робити? за ці 5р в мене була оф робота, яку я клеймила і можу підтвердити і ФОП 8 місяців, від якого не маю нічого крім папірця що рахунок закритий і довідки ОК5.
-
На сайті celpip