Імміграція до Манітоби
-
Шановне Панство.. Відпишить будь ласка хто вже подавався та отримав бали за досвід роботи до Канади.. Чи зарахували вам їх, бо в мене є листи(референс) від роботодавця на 1 рік та 11 місяців що я працював був оформлений та таке інше.. Знайомий який вже на federal level перейшов казав що досвід має бути НЕ ПЕРЕРВНИЙ.. Тобто якщо в мене між тою роботою та роботою в Канаді май же рік без роботи то це ніхто не врахує.. Ніби в мене і без цього якщо буде CLB 5 буде 60+ але якщо можно отримати ці бали то чому ні тим паче є і трудова і переклади і референс..
-
Перевірте, я не експерт
-
Ні наскільки я розумію
-
я не можу знайти по манітобі ЕЕ взагалі жодного, офіційний сайт веде прямо на федеральні програми. я через це думала, що можу просто податись, а потім мені тут підказали, що Манітоба вимагає досвід роботи в провінції в occupation in demand. Я дзвонила і писала в Манітоба іммі, і там, і там мені не змогли дати відповідь.
-
ПТУ 1 рік після 11 класу? Дайте скріншот англійською.
-
Знову, я не експерт. Опираюсь на інфо с інтернету.
-
Тобто спочатку профіль EE, , потім MPNP
-
One year post secondary це ПТУ. Якщо у вас після училища більше не було освіти, то це воно.
-
Якщо ви не проти, трішки поразлагольствувати. Я знаю, у цьому чатіку хейтят таку ідею, що будуть якись спец програми для отримання ПР, як була в Манітобі. Але в мене вселяють надії вот такого рода новини чи статьї, я думаю що хтось напевно тут знає англійську, почитайте 3 мінути