Імміграція до Манітоби
-
Так, в цьому і проблема, що вказали до 100к на кожного, а тепер... Але то був перший рік, і ніхто ж не оцінював ту нерухомість... Одна квартира досі в Харкові і може бути знищена в будь який момент.. Хто ж це може підрахувати... Сподіваюся, Канада зрозуміє...
-
Це Канада і це капіталізм
-
До речі, менн вчера думка відвідала. А чому провінції не вказують скільки буде діяти програма. Ну допустиму, хтось зібрався до Манітоби ізза програми(звісно не я, я тут бо озера). Чи до Альбертт, дивиться на лечвльник і тот показую можемо ще прийняти 40 человік по цей програмв, чи тацмлайн 2 місяці, допустимо і людина думає, ок я не поїду туди, ну тобто булоб дуже доречно для іммігрантів, чи ні? Тобто хтось планує скільки програма буде працювати, чому це не оголосити, допустимо вот при киньте, приїхав студент отучився, кучу гпршей потратив, а йому кажуть, усе нема програмки їдь с цим дипломом додому( я дуже утрирую звісно)
-
З декларуванням іноземної нерухомості є чітке твердження, що вказувати потрібно тільки інвестиційну нерухомість. Тобто якщо це ваш особистий будинок, який ви використовуєте для власних потреб, тоді ця нерухомість не підлягає декларуванню, як іноземна навіть якщо перевищує 100к
-
Безстроковий, з Feb 2, 2023. Працюю full time