Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка: в іммігрант центрі завірили переклади, але вони також проставили печатки на копіях оригіналів документів. Питання: Коли я прикріплюю всі документи, мені прикріпляти ті копії оригіналів з печаткою, та окремо завірений переклад, чи робити скан оригінального документу без їх печатки та окремо завірений переклад?
-
Дякую Вам! Гарного дня 🤗
-
Там де є записи
-
Дуже дякую Вам!!!!! А де паспорт треба прикріпити, то всі сторінки просто треба відсканувати?
-
1 файл це буде оригінал 1 файл у вас буде переклад завірений, копія оригіналу завіреного
-
Всім привіт. Живу в Канаді вже півтора роки, все для того щоб податись на ПР є, стаж роботи вже більше року(наскільки я знаю це дає більше балів ніж якщо 6 міс) Питання таке, є зараз сенс подаватись на номінацію, якщо не хочу і не можу чекати на неї 2 роки, тобто є можливість отримати її десь в осені?
-
він працює зараз і планує вчитися та працювати на парт тайм. Якщо ворк перміт до серпня 25 року, може він уже податись на study permit і ворк перміт на парт тайм? А торік прийняли що по Cuaet можна по ворк перміту вчитися, не потрібно study permit, це лише три річні програми для коледжів? університет не можна?
-
який там пункт вибирати?
-
Хто підкаже, як зареєструватися на іспит celpip???🙂