Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 304.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6913384601T Offline
    t6913384601T Offline
    Maria Statauskiene
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    Я вам скажу що людям які реально тікали від війни і приїжджали без мови, грошей, плану, стресами та іншими наслідками війні набагато складніше все усвідомити зібратись і почати діяти, на свому прикладі та знайомих зі східної України скажу що теж тягнули і тільки зараз подаємо, а деякі і до сих пір тягнуть, навпроти знайомі які приїхали з країн Європи дуже швидко зорієнтувались і зробили необхідні дії вже майже мають ПР та гарні роботи Це звісно не про всіх, але здебільшого спостерігаю саме таку тенденцію
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    на еоі ніяких документів не треба, там анкета на 15 хв. документи треба мати всі вже при подачі на номінацію але на момент заповнення еоі маєте відповідати вже усій інформації, що будете вказувати (наприклад пропрацювати не менше 6 міс)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6913384601T Offline
    t6913384601T Offline
    Maria Statauskiene
    wrote on last edited by
    Дякую! То треба встигнути податися до цього числа, чи вже отримати відповідь?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᅠ ᅠ
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, чи правда що при подачі ЕОІ на спец вибірку не потрібно завантажувати документи? Тобто документи завантажувати потрібно після отримання LAA? Просто дивилися відео інструкцію про заповнення заявки, хочемо уточнити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6913384601T Offline
    t6913384601T Offline
    Maria Statauskiene
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка а де взяти цю заяву на отримання довідки з Німеччини ? На сайті німецького консульства?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    мені минулого тижня, менеджер сказала не виходити в четвер на роботу, тому що я отримаю занадто багато грошей, у п'ятницю був оплачуваний вихідний, і того минулого тижня - 21 робоча година. Та менi сказали ,що менi години не обiцяють. Слава Богу, що перейшла на парт тайм, і пішла по сво, і не залежу від них більше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Тих екс-студентів, які приїхали із інших провінцій,і так тут забагато. Їх всіх не зможуть ніяким чином номінувати. Хіба за 3-4 роки таку кількість номінацій нададуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Для ЕОІ не потрібно ніяких документів, крім номера вашого паспорту та номера сертифікату з мовного тесту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    мова чату українська або англійська суму вказувати з тих рахунків, де є гроші, неважливо чий саме рахунок. ваш, чоловіка, чи обох
    1 Reply Last reply
    0
  • t6913384601T Offline
    t6913384601T Offline
    Maria Statauskiene
    wrote on last edited by
    Скажіть будь-ласка а ви можете надіслати те відео мені?))
    1 Reply Last reply
    0
  • t620984244T Offline
    t620984244T Offline
    Anna K.
    wrote on last edited by
    Добрый вечер,друзья! Подскажите,пож,при подаче на ЕОI,сумму денег на счете указывать только основного заявителя,или и супруга тоже? Спасибо!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Студенти, у яких ворк перміти закінчуються і вони досі в пулі з балами 600. Колеги з роботи відпрошувалися туди
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    В нас на роботі таких багато. Приїхали з інших провінцій, отримали -200 за роботу і навчання там, мають 600+ балів і тільки й говорять, що не справедливо. Але я щось ніяк не розумію, вони ж планують імміграцію, роблять все через агентів, то чому ті агенти не підказують їм , де легше отримати ПР і вони зразу туди не їдуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Так, Онтаріо, Квебек, вони вже дні рахують до того як повернуться назад в ті провінції , а Манітоба щось знахабніла і порушує їх плани. В мене пів офісу таких студентів, зараз в кожному кутку тільки про це і говорять
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    У цих людей був час проаналізувати, все вирахувати, змінити провінцію та зробити усі можливі дії для підвищення балів та отримання ПР В мене є індуси на роботі які мають по 600 балів і 3 роки не можуть пройти вибірку і продовжують просто чекати, вважаю що це чисто їхня відповідальність, Манітоба їм нічого не винна
    1 Reply Last reply
    0
  • t187724107T Offline
    t187724107T Offline
    B
    wrote on last edited by
    Спецвибірка на рік - це якось дивно. Треба було спочатку приїхати, потім знайти роботу, потім пропрацювати пів року
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    В Альберті не було спецвибірки. Єдина провінція, яка мала приорітети для українців за останні 2 роки була Манітоба.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Цього не буде. Вони і так планували на 1 рік спецвибірку, а продовжили на 2 роки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Вони як я бачу самі нічого не роблять, все через агентів, навіть зараз, номінація або пр все через агентів роблять і ті їм кажуть що робити. Я думаю наобіцяли золоті гори, а зараз не виходить нічого. Я теж кажу, що самі винні, потрібно розуміти як залишились в країні ще до приїзду
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags