Імміграція до Манітоби
-
А це правда що якщо номінацію всеж таки дадуть, можуть на федеральному завернути. І що за таке може бути, просто відмова чи бан.
-
тобто, виходить так. якщо я зараз не подаюсь по спецвибрці, не вистачає балів. то потрібно тільки змінювати роботу та на фулайм (30 год на тиждень) і йти за загальними вимогами. бо в мене зараз типу сезонна робота, хоча там годин за сезон більше ніж на рік фултайму набреться))) а там де загальні вимоги, в пріоритеті з спецумовами. Все правильно я зрозумів?
-
Скажіть будь ласка чи приймуть на пр перекладений додаток до атестата який взятий з дії? Чи обов'язково потрібно робити переклад з оригіналу?
-
Не думаю що якщо у вас буде номінація, то тих 3 дні будуть федералам більмом на оці. Відмову на федеральному рівні дають із вагомих причин. Я знаю випадки, що люди клеймили бали за роботу, фактор 3, коли не вистачало кілька тижнів, навіть 1 місяць, і отримали номінацію і ПР. Все залежить від вашої справи, employability вас, як skilled worker.
-
Ну й таке також є 😁 але це вже реальний обман, підробка документів, злочин, який може призвести до відмови у громадянстві. Хочу багатьох це не зупиняє. Навіть деякі поважні імміграційні консультанти відкрито кажуть про такий спосіб набрання балів, бо надіються, що у більшості випадків дану інформацію ніхто не буде перевіряти.