Імміграція до Манітоби
-
Увага! З 30 квітня підвищується плата за подання на постійне резидентство Канади. На картинці приклади лише деяких змін. Ось офіційна інформація, де є перелік усіх програм отримання постійного резидентства Канади. Federal Skilled Workers, Provincial Nominee Program, Quebec Skilled Workers, Atlantic Immigration Class, and most economic pilots (Rural, Agri-Food): Principal applicant: $950 (previously $850) Accompanying spouse or common-law partner: $950 (previously $850) Accompanying dependent child: $260 (previously $230) @UkrainianCanada
-
Добрий ранок. Заповнили номінацію. Напевно зробила помилку. Подаємося через друга. Система оцінювання не додає нам 500 балів. Я вибрала не правильне посилання для подачі на номінацію ? Якщо у мене помилка, будь ласка, перешліть посилання на правильну систему подачі документів. Дуже і дуже дякую !
-
Дякую за допомогу, знайшли помилку.
-
Усе правильно зробили. 500 балів, якщо ставите галочку у пункті чи маєте довгостроковий контракт з роботодавцем. Для СВО треба ставити Ні
-
Прошу пане, хочу іще дещо вас запитати. В мене невистачає місця у формі imm5669, для моєї персональної історії та адресів. Раніше я просто додавав файл, окремий, з додатками до пунктів. Але на разі, мені не дозволяють додаткові файли. Чи знаєте як бути тут?
-
Доброго дня. Двiчi за останній день чую, що після кінця квітня celpip бал 4 вже не буде спрацьовувати? Чутки?
-
Вибачте, але мене не розуміють, можливо це лише в мене так 😢 я поставила галочку і заповнила данні канадської школи, але це поле обовʼязкове для заповнення і пише красним, що я повинна щось обрати.
-
Вибачте, хочу поточнити. Створити самостійно таблицю, чи вдруге скачати форму IMM5669?