Імміграція до Манітоби
-
За останні 5 років. Це і буде разом з Канадою.
-
Там же вп ніби анулюють, якщо не пройшов медогляд вчасно. І виїхав. Можливо то чутки.
-
Якщо сьогодні заповнюєте то умовно з 8го квітня 2019 по сьогодні, але рахуються тільки повні роки, якщо наприклад пропрацювали 1 рік 11 місяців і потім був розрив, а потім інша робота то рахується тільки 1 рік Якщо була робота якась менше ніж пів року то вона не рахується... Рахуйте обережно, бо дуже багато помилок люди роблять
-
Так, ви подаєтесь по SWM, а вони вас витягнуть з пулу, якщо виконуєте умови спецвибірки для українців. Так було 3-4 останні спецвибірки. В кінці квітня повинна бути ще одна, анонсована як остання. Це не гарантовано так завжди, але й щось інше при подачі обирати не треба.
-
Так, можна.
-
Вони зобов'язані пройти медогляд протягом 90 днів з дати в'їзду. Можна пройти і закордоном, але у вказаний термін. Якщо 90 днів пройшли, а медогляд не пройдений, то звісно будуть проблеми. Цілком можливо навіть відмова у повторному в'їзді і скасування ворк перміту.
-
Добрий ранок всім.Підкажіть будь ласка скільки чекати на федеральному +\- часу до хоча б отримання Ecorp -коду.Через рік закінчується WP,ось і хвилююся що не встигну до цього часу.
-
ECOPR це і є PR. Це документ, який підтверджує отримання вами піару. Ви мабуть маєте на увазі AOR. Від 3 до 6 місяців зараз. Багатьом в останні півроку через 4 місяці приходив і заявку починали активно розглядати.
-
3-5 місяців в середньому отримання екор
-
всім, хто набирає 60 балів, приходило LAA. Letter of Advice to Apply - це запрошення на подачу, а не гарантія номінації. Спецвибірка має свої критерії, і якщо ви отримали LAA через неї, ви повинні їм відповідати. Тобто, наявність settlement funds є однією із умов. У більшості людини, які проходили спецвибірку і мали SWM профіль, отримували номінацію без цих коштів. Хоча он вчора постом запит від офіцера на proof of funds, бо людина була вибрана під час спецвибірки, але мала SWM профіль і не має відповідних коштів.
-
Якщо зараз подасте на сво то встигнете на останню вибірку. А якщо ні. То наново працювати 6 місяців на одного роботодавця
-
Доброго всім. Я прочитавши увесь чат так і не зрозумів. Я працюю в ландшафті 7 місяців та 5 місяців маю EI. Якщо мені SWM не підходить а SWO скасували, то яку я можу обрати для себе программу? Порадьте будь ласка
-
Добрий ранок. Будь ласка, допоможіть порадою. Створили профіль EOI для чоловіка. Ще раз передивилися вимоги до стажу і побачили, що не вистачає декілька місяців до повного року. Чи можемо ми зареєструвати ще один профіль на дружину у якої кращі показники? Дякую !
-
Коли ви будете подавати заявку на цей момент, ви повинні мати 6 місцяців відпрацьованих, та продовжувати працювати надалі.
-
Я маю не цілі 8 місяців за 2023 рік.