Імміграція до Манітоби
-
Привіт, я так розумію, що мені погодили новий ворк перміт?
-
Зайдіть на сайт IELTS та CELPIC там знайдете дати
-
Дякую, до речі, ніяких листів не додавала, навіть не вмістились всі роботи, то так і не вказувала, ту що 10 років тому була. Подавала заявку 14 березня. Попередній перміт був до листопада 25 року. Дякую за поради!!!
-
Вони б взагалі я так поняв миділи там і нічого не робили і хай просто бабки платять чи шо. Коли вже держсустановимпочнуть працювати нормально. Скільки можна. І ніякого впливу на них немає. Як зочуть говорять з людьми, хамлять (ісце багато хто каже) не відповідають на звінки. Нащо вони там сидять? Відпоавляють людей на війну. Розказують хоо де має служити.
-
Academic це якщо ви хоче вчитися в університеті,для міграції звичайний тест.І якщо ви в Канаді не обов’язково IELTS
-
Вони взааглі нічим не можуть допомогти. Я тцт працюю роьлб роботу мені ніхто просто так гроші не дає за гарні очі. Чому ці люди там не виконують свої оловязки і даллше працюють і мають зарплати? Господи. Мене просто заспавнили не в тій реальності. Це все сон
-
Я додзвонилася ще місяць тому, гарно поговорили, але сказали що не можуть нічим допомогти. Що знала, те й довідалась😂
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де можна подати декларацію онлайн...фізично не можу в будні дні. Дякую☺️
-
Безкоштовно до 31 липня
-
Як Я розумію, зараз якщо треба зняти обмеження з перміту то треба платити за це?