Імміграція до Манітоби
-
5.04 ваш чоловік перестав відповідати критеріям напряму SWM. Все просто. Ви мусите подати ЕОІ заново після 6 місяців роботи на нового роботодавця. LAA просто залиште без уваги. Ви не відповідаєте умовам більше. Ви навіть не зможете податись на номінацію. Напевно, у вас імміграція не була пріоритетом, раз ви міняли роботу.
-
Тут ви помиляєтеся. Тому що начальник виявився наглою сволотою який різав години як хотів, замість 155-160год відпрацьованих в чоловіка було 132, і так само іншим працівникам робив. Рахував годину не оплачуваного обіду, а хлопці обідали по 15хв, і час на переодягання по 15хв зранку і вечером, але щоб переодягнути штани і перевзутися стільки часу не потрібно
-
Ну так отож якщо черги немає і то рандом, то зараз ще цілий рік будуть видавати LAA ... То п'ять місяців перейдуть в рік а там вже і перміти закінчаться🤣зараз майже людей очікують на річний ліміт😂
-
Received
-
Підкажіть будь ласка. Подали EOI як свм і в розділі звʼязок з Манітобою також відмітила що маю друга але система не зарахувала того , лише роботу. Чи потрібно якась ще інформація про друга або система взагалі не буде враховувати той звʼязок.
-
Це я написала до вашої думки про пріоритет. В нас в пріоритеті імміграції, але це вже було знущання
-
Я так в орієнтуюся. Я чоловіку перміт поновила, а в мене до травня 2025. Я поїду якщо що🤣🤣🤣
-
Орієнтуйтеся на 9-12 місяців і все Поки я не бачив щоб люди чекали більше
-
Я не помиляюсь. Я передаю вам слова імміграційного офіцера. Є критерії, яким ви більше не відповідаєте. Система автоматично вас нікуди не пропустить. Що там робив чи не робив роботодавець провінцію не цікавить. Якщо порушуються ваші права на роботі - звертайтесь до WBC або Employment Standards.
-
Дякую
-
Так
-
Просто відредагувати ту аплікацію яка вже є і додати мову?
-
Як це було останні 4 місяці, і якщо буде мова
-
Якщо у Вас буде 60 балів, то вкінці місяця відберуть по спец вибірці
-
Тобто далі не потрібно буде нічого від друга так?
-
Допоможіть розібратися. Ми подали ЕОІ без мови по програмі SWM. LAA ще не має і напевно не скоро буде. Хочемо здати мову для збільшення балів. І чи можна якось змінити програму на swo гроші на ранку є і англійську здаємо
-
Проблема в паспорті🤣зараз може трохи впадуть черги до консульства, то зможу піймати чергу