Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 289.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Неважливо, для SWM має бути той самий роботодавець і працювати в нього 6 місяців і дальше продовжувати там працювати. Людина звільнилась і почала працювати на іншого роботодавця.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimetrio
    wrote on last edited by
    Мені здається що це порушення умов. Нова робота не Teer 3 я так розумію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Шукайте постійну роботу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1683025192T Offline
    t1683025192T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    І у мене таке відчуття
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Na Tka
    wrote on last edited by
    Help! Аплікація для MPNP та Express Entry профайл були для teer3. Номінація від провінції прийшла для ЕЕ але для teer4, який не підходить. В листі від роботодавця NOC не вказано, лише посаду. Роботодавець просто порекомендував який NOC підійде. Хто що порадить? P.S. Зверталась по email до Манітоби та IRCC - без відповіді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1337338836T Offline
    t1337338836T Offline
    Valeria Simchenko
    wrote on last edited by
    Теж такі думки іноді є. Особливо коли комусь за 15 днів, а хтось рік чекає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksey
    wrote on last edited by
    Хай гайс Я підпадаю під усі вимоги для українців Як вважаєте, чи має смисл звільнитися и податися по сво щоб не бути привʼязаним до працедавця, або все ж таки йти по свм ? Бо як я раптом не пройду по спецвибірці, то не має сенсу йти по свм, занадто мало балів після праці в іншій провінції, доведеться їхати далі
    1 Reply Last reply
    0
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    Ви трохи не так зрозуміли. Якщо строк дії паспорта скінчився, то його не обов’язково здавати. Можна залишити собі, але обов’язково треба анулювати його в системі. Для цього треба звернутися з відповідною заявою до консульства. Ніяких проблем через це не буде. В мого чоловіка на руках 4 паспорта, 2 скінчилися 100500 років тому і 2 дійсні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t557071036T Offline
    t557071036T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Дехто залишався на тій самій роботі, але йшли по спецвибірці, просто писали пояснювального листа офіцеру Ви також можете на тій самій роботі перейти на парт тайм, це також зарахується Звісно, якщо є можливість податись зараз, робіть це обовʼязково Головне, щоб був досвід, гроші і мова
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    У вас по спецвибірке є тільки один останній шанс податись, бо вона буде діяти тільки до 30 квітня. Вибірка може бути і того раніше, десь с 22-30 квітня, ніхто не знає коли.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Demetrius Hovenko
    wrote on last edited by
    Так, хтось вже тут отримував ліцензію CNC Machinist?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Вітаю! Дуже потребую поради як краще розібратись з такою ситуацією: колись працювала за кордоном в Польщі офіційно на найнижчій посаді (клінінг офісів) і офіційно то було на 1/4 ставки, інколи на 1/2, в реальності була щось типу адміністратора-супервайзера на фул тайм (навіть більше). Працедавець тоді так оформив за порадою консультанта який оформляв дозвіл на тимчасове проживання на компанію, щоб швидше отримати документи бо ніби свої  власні громадяни не виявили бажання працювати в клінінгу і тільки тоді можна працевлаштувати іноземця. То власне не є важливо чому так сталось, але я вказала що була administrative service managers коли подавалась на CUAET та новий ворк перміт без обмежень, TRV зсередини Канади ( в обовʼязки вписала тоді To prepare and clean apartments and organizations of work process). Ця посада не була офіційною, хоча директор готовий підтвердити що я виконувала адмініастривну роботу теж. Тепер не знаю що робити, бо якщо будуть перевіряти через польське консульство працевлаштування то дозвіл на роботу я мала зовсім на іншу посаду і працювала офіційно на прибиранні офісів та зовсім з іншою зп. Зараз розумію що administrative service manager в канадському розумінні це геть  не адміністатор в фірмі яка надає сервіс (клінінг) в квартирах. Що тепер варто вказувати в ПР у листі від працедавця? Мало б збігатись з попередніми заявками, а я тоді так заповнила на візу CUAET і далі просто робила copy paste. P.S. Я не основний аплікант в родині.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1986010366T Offline
    t1986010366T Offline
    Ольга Горелова
    wrote on last edited by
    Сьгодні інформація в Facebook, може це комусь поможе
    1 Reply Last reply
    0
  • t639435949T Offline
    t639435949T Offline
    Ваня Кдл
    wrote on last edited by
    Вітаю! Маю питання стосовно подачі через спецвибірку swo: якщо мав досвід роботи на одного роботодавця 9 місяців ,після чого був відправлений на тимчасове звільнення і отримував кошти ei, зараз повернули мене на роботу . Чи можу я подаватися через swo?
    1 Reply Last reply
    0
  • t557071036T Offline
    t557071036T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Та по спецвибірці ви будь-якої миті можете змінити роботу Так, можете просто перейти на парт тайм
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksey
    wrote on last edited by
    Я маю 6 місяців досвіду на одного роботодавця, мову, гроші Якщо мені змінять джоб офер на парт тайм то я начебто пройду по сво спецвибірці ? Бо насправді взагалі нема бажання працювати далі на теперішній роботі якщо подамся с фулл тайм офером
    1 Reply Last reply
    0
  • t5731271550T Offline
    t5731271550T Offline
    Madara Uchiha
    wrote on last edited by
    Якщо досвід роботи з 16.03.2020 по 14.04.2021 на першій та з 01.10.2021 по 30.09.2022 на іншій. Це можливо клеймити як 2 роки?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @innay1, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksey
    wrote on last edited by
    Не дуже розумію Я буду заповнювати ЕОІ з фулл тайм офером і мене закине по свм Але відберуть по спецвибірці У такому разі я автоматично буду рахуватися як апкікант сво?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5299870817T Offline
    t5299870817T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    При цьому знаю людей які подались в листопаді на номінацію, і вже на федеральному
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags