Імміграція до Манітоби
-
Не переживайте,якщо вже засабмітили ) Загалом тільки на документи запит приходить
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, мама була в тому році в Канаді лише тиждень, ще не знає чи буде вертатися сюди, питання в тому що чи треба їй подавати декларацію?
-
Тобто якщо я вже засабмітив, то у мене ще буде шанс дописати і виправитись, якщо запросить офіцер?
-
Англійська здана ?
-
Прям поему писати не треба Але щось треба написати щоб + добавити на рішення офіцера
-
Залежить від того, на якому етапі ви будете в липні-серпні. Якщо на фінальній стадії очікування на eCOPR, то краще і простіше нікуди не їхати.
-
Ну я не думаю що це на першому місці
-
З врахуванням лонг вікенду - так, досить швидко. Правда сина картка ще не прийшла. Але вже можна моніторити білети на моря/океани)!
-
В залежності як хочете отримати номінацію 😅
-
Ого, швидко. Чекаємо з 7 березня, поки нічого не приходило.
-
Чи важливо супер розписувати сеттлемент план чи достатньо пару речень?
-
Змінювали чоловіку, посада інша, нок інший і зп менше. Все добре.
-
Та я не хвилююсь за це, але на всяк випадок хочу розпитати, дякую)
-
Так, податкову) дякую за відповідь) бо я вже питала в податкових агентів, вони кажуть що треба довіреність від неї отримати. Просто переймаюсь за це
-
Так, це тільки вершина айсберга. Це вже не перший випадок який я знаю що роботодавці користаються таким моментом. Вони розуміють що працівник залежний і все
-
Податкову? Ні, не треба.
-
Ох, жорстоко з вами пожартували. Знаю хлопців, які перейшли до іншого роботодавця два місяці тому і вчора отримали LAA. І їм дуже образливо через це, що не дотягнули. А у вас 2 робочих дні тільки... Може, це на краще навіть, враховуючи умови праці про які ви написали. Подавайтеся через 6 місяців.