Імміграція до Манітоби
-
@western9 Добрий вечір, Підкажіть, будь ласка, в такому питанні Я вже писала нещодавно, що після подання на номінацію по свм, в мене виникли сумніви до роботодавця І я питала, у вас чи можливо змінити роботу під процесу Я не встигла ще зайнятися цим процесом толком, як сьогодні роботодавець повідомив, що планує let me go, дає два тижні часу, щось типу на випробовувального терміну і потім буде вирішувати Але знаючи її, я бачу чим це пахне. Я у відчаї, адже до того як податися на номінацію по свм, я хотіла по сво і хотіла звільнятися, але вона запевняла, що тут мене чекатиме карʼєрний ріст. Ситуація не проста, і я розумію це. Але чи є можливість позвонити до мпнп офіцерів пояснити їм це і напевно попросити відкликати мою заявку, і чи можливо це. Якщо так, можливо я б ще встигла подати eoi до кінця квітня і пройти по спецвибірці по swo. Прошу порадьте щось в такій ситуації.
-
Бо вони думають що це перевірка подібна до надання закритої робочої візи. Де їх просять показати фінансову документацію компанії. Як варіант
-
Якщо ви так багато відпрацювали це гроші, виплата по безробіттю Допоможе протриматися якщо що
-
Я вдячна вам за ваші відповіді. Я розумію, що відповідальність тільки на мені і рішення за мною. Я вже просто боюся кудись рипнутися і зробити ще гірше, тому і запитую поради. Коли буде офіційне звільнення, треба повідомляти відразу офіцера про це і знову брати листа з роботи?
-
Є роботодавці, які порушують закон. Наприклад, роботодавець не має права брати на роботу робити манікюр, якщо працівник, принаймні, не має реєстрації в програмі Apprenticeship або має ліцензію. Однак, роботодавці беруть на роботу без ліцензії, а потім не дають листа для посади Nail Technician, бо ж таким чином себе підставляють. Однак, наші українці також мали б робити дослідження своєї професії. Десь взявся міф, що можна працювати " під ліцензією роботодавця" - і люди йдуть працювати. Однак працювати "під ліцензією роботодавця" не можна ))