Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    Як на мене дуже дивно казати, що був unemployed у той час коли працював. Але то вибір кожного :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    martin
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім ! Маю таке питання якщо працюю більше одного року на одного роботодавця і продовжую працювати -теоретично це SWM чи можу подати EOI на спецвибірку SWO чи я повинен подаватись на SWM ?!
    1 Reply Last reply
    0
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    А в чому проблема пояснити, що працював неофіційно і виплати до пенсійного/ податкової не робив з такої-то причини. Якщо ви максимально детально і правдиво все розписали, то до вас буде менше запитань. Якщо щось приховали, то те ще більший зашквар як на мене і більше виникає питань. Наприклад, як ви жили якщо n років не працювали? Де гарантія, що ви будете працювати і вкладати в економіку Канаді після отримання пр? 🤷‍♀️ P.S. Ні в мене ні в мого чоловіка як і в більшості мабуть тут, жодного підтвердження роботи у минулому на фед етапі не питали.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1885093858T Offline
    t1885093858T Offline
    Іра
    wrote on last edited by
    дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    вже не можете змінити. Коли прийде LAA і будете заповнювати заявку на номінацію, тоді вкажете як треба, але воно буде вам показувати "жовту" помилку, то ок, з нею далі пропусте. Але було б добре, якщо ви ще напишете листа офіцеру, що ваші ім'я прізвище ось такі, а там була помилка. Щоб у нього вже не виникало питань.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Доброго вечора всім. Таке питання чи можна подавши ЕОІ по ТЕЕR 3 без мовного тесту додати його пізніше,і коли саме його можна додати ( до попадання в пул або вже на іншому якомусь етапі) щоб підняти свої бали якщо по TEER невідберуть? Бо тест буде лише через тиждень і боюсь що можу не встигнути в останій вагон так би мовити?дякую всім хто допоможе. Бо шукав у прикріпленій інформації і трохи незрозумів чи таке можливо .
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Дехто ризикує 😁 кожен сам вирішує
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якщо ви підходите під умови спецвибірки і у вас не long term employment, то варто спробувати під спецвибірку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t677258306T Offline
    t677258306T Offline
    Олег
    wrote on last edited by
    добре, тобто краще не ризикувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ну дехто так робить, хоча на MPNP website пише, що апліканти, які мають multiple accounts may be blocked.
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    перечитайте себе, з вашої ж логіки- я пишу що працювала неофіційно, налогі не платила, з причини, щоб зєкономити... І знову ж таки....де гарантія, шо я не буду такого робити в Канаді, як ви пишите? Соррі, не встигаю, ви вже тричі виправили своє повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    Офіцери не дурні і дуже добре знають, що багато в пострадянському просторі працюють в сіру. Це, нажаль, проблема країни. Багатьох просто не беруть офіційно на роботу і людина не має вибору ніж працювати неофіційно. Одна справа ви не платили податки, бо хотіли зекономити, але зовсім інша справа коли людину не беруть офіційно, бо то політика компанії. Кожний робить вибір для себе. Якщо ви вважаєте кращим приховати щось, то це буде на вашій совісті тільки:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Можна. Зайдете в eligibility або , personal information і там зміните. Але для спецвибірки ви будете некваліфіковані поки не внесете дані тесту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    Тобто....друге виправлення, ви декларуєте, що офіцери знають про гнилу систему в Україні, і краще писати, де ви працювали неофіційно. І якщо вони захочуть пояснення і підтвердження, то потім писати лист-пояснення, що " мене не брали на роботу офіційно і я працював так, щоб мені було за що кормити сім*ю". І тут же ви пишите, що Канада не любить тих, хто може не платити налоги. І, до речі, "коли ви хотіли зекономите" і "вас не беруть офіційно"- це є одне і теж, фірма не хоче платити податки...хоче зекономити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t706446198T Offline
    t706446198T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Вибачте, не дуже зрозуміла що значить «спробувати під спец вибірку», що саме я повинна зробити/змінити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t525341845T Offline
    t525341845T Offline
    Євген
    wrote on last edited by
    Можете подати і до поки вас не відбируть з пулу, то можете внести тест щоб підняти свій бал. Але можна спробувати встигнути здати тест і попасти під спецвибірку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t525341845T Offline
    t525341845T Offline
    Євген
    wrote on last edited by
    В кінці квітня буде остання вибірка для Українців(SWO). Останні вибірки відбирали Українців які подавались по SWM і у яких були виконані умови спецвибірки (мова і наявність грошей) по квоті SWO. Після квітня місяця то буде вже неможливо. І процес відбору може затягнутися.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Та тест буде на цьому тижні але поки прийдуть результати можу вже й непоспіти тому думав зробити аплікацію щоб вже бути в системі а там додати мову якщо результати прийдуть вчасно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    В кінці квітня, я думаю, вони так само зроблять, просто всіх українців в одну вибірку кинуть, а вже потім будуть по SWO і SWM продовжувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Хоча я йшов по SWM , бо в мене long-term
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.