Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Всім привіт.Я подаюся на SWM і там в тій графі де досвід за останні 5 років,чи потрібно мені вказувати службу в армії оце під час повномасштабного(в зоні бойових дій)?це ніби як офіційні виплати були і тд. Можливо хтось щось знає з цього приводу,підкажіть будь ласка
-
Я служив півтора року,а мій знайомий який теж тут і теж по SWM,то він менше 6 місяців служив, а там пише якщо менше 6 місяців стажу то не вказувати взагалі і чи відноситься взагалі служба в армії і чи взагалі треба це вказувати як офіційний стаж роботи в Україні
-
Відповіді ніхто по суті не скаже. Я записувався як доброволець, по військовому квитку записано, що прийнятий по закону про загальну мобілізацію. Але так як була зарплата плюс відрахування то я буду це клеймити як роботу. Хоча року у мене не назбирується. Краще це описати ніж не повідомити.
-
Це було по мобілізації, і посада в кожного військовослужбовця є, стрілець чи командир відділення це чи начальник пмм, і ще цікаво, так як у військовослужбовців стаж йде рік за два, тоді як це все вказувати
-
Як на мене то, можна спитати через форму Mpnp, а вже там прийматимуть рішення. Я так підозрюю що за стаж роботи це враховано не буде, але і приховування того, що по цьому була зарплатня,не варіант. Я думаю, що офіцер айяйяй не скаже якщо мілітарі сервіс буде вказано, і в роботі і в мілітарі сервісі.
-
Дякую за відповіді
-
Через контакти з ними.
-
На початковому етапі це мпнп.
-
Вам тут не нададуть відповіді. Тут хіба що консультація у імміграційного адвоката/консультанта. Але більш вірогідно запит до мпнп чи ірсс офіцера з вказанням дат і подій і запитанням як бути.
-
Далі все робилося заднім числом.