Імміграція до Манітоби
-
Він бачив її в комп'ютері.
-
Ми летіли через Дублін по електронній візі, показали на кордоні квитки до Канади, прикордонник навіть не запитував про візу. Поставив нам в паспортах печать, що можемо бути в Ірландії 24 години )
-
Летіла з дітьми на початку червня. Мала роздрукований документ,що маю право летіти транзитом через Ірландію. Одна попалась необізнана там, потім покликали іншу...все пройшло тоді нормально. Але нещодавно писали,що не пропустили. Тому у вас повинні бути джерела посилання,роздруківки і щоб показати,бо не всі знають,що українцям можна через їхню країну летіти. Нехай щастить!
-
Дуже дякую, зробив майже все так як тут, яле прийшло повідомлення, що не можу покинути Канаду найближчі 3 місяці( а треба їхати по кішку) то і не знаю що робити....
-
Вам мав прийти лист в особистий кабінет про те,що вам дали ворк перміт.От його і треба роздрукувати і взяти з собою.
-
Десь вже читала, що за кожний диплом треба платити окремо. Тоді рекомендують евалюацію робити тільки останнього диплома. Якщо спеціальності різні - то можно зробити обидва.
-
Не можу знайти