Імміграція до Манітоби
-
Якщо на одного роботодавця і безперервно, то так.
-
📣📣🔤🔤🔤🔤🔤🔤 📣📣 Ищу Партнёров!!! - Работать можно с любой точки мира - Занятость до 2-х часов в день - Заработок от 700$ и больше за неделю! - Для работы нужен только телефон и доступ к интернету И не большой капитал, без вложений не бывает дохода. Всему обучу, если заинтересованы - жду в лс! 📣📣🔤🔤🔤🔤🔤🔤📣📣
-
Якщо той польський роботодавець напише вам референс лист, що ви дійсно відпрацювали в нього більше року і підтвердить цю інформацію, коли до нього звернуться, то так.
-
Добрий ранок,шановні! Підкажіть, будь ласка, як правильно поступити? Перший раз подалась по SWO, але не вистачило 1 балу. Зараз перездала англійську - балів достатньо. Заявку нову подавати чи якось редагувати минулу?
-
🙏дякую
-
Підкажіть ,змінила SIN вчора у звʼязку з отриманням пр. Не можу зареєструватися на сайті CRA. Пише, що не знайдено дані. При цьому старий аккаунт досі працює , як слід. Не можу зрозуміти , який вірний порядок дій. Треба подавати податкову декларацію. Подавати її зі старим сіном ? Я чекала на новий, бо хотіла подати її вже в статусі ПР, але зараз не можу зрозуміти , як діяти. І Через скільки я зможу створити новий аккаунт ? Чи він зʼявиться вже після того , як подам декларацію з новим сіном. Дуже треба порада