Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня . Чи є хтось хто робив паспорт в Торонто і замовляа DHL доставку?дякую
-
Дивно . Я працюю не за дипломом тут , а далекобійником . А вища освіта просто є, але ніяк не повʼязана з роботою. Дуже дякую за пояснення
-
Короткий опис. Потрібно надати дипломи із виписками+переклад. Додати резюме, де буде детально розписані ваші обов'язки, щоб IRCC бачило чи ваша освіта відповідає кваліфікації тощо.. Такого роду запити зазвичай приходять, якщо IRCC має сумніви щодо вашої освіти та TEER, в якому ви працюєте.
-
Мені прийшов дозапит про освіту, заново бекграунд заповнити та воєнний квиток надіслати …
-
А який нок у вас?
-
Доброго дня, я все ніяк не можу зрозуміти, в мене диплом спеціаліста з Теплоенергетики. Я буду подаватись, як набуду досвід , як Housekeeper, всі кажуть то не важливо що за диплом, треба його писати і будуть бали. А тут виглядає що важливо. Поясніть будь ласка.
-
Дякую
-
Так , 3 дозапита мені, та 2 дружині . Сьогодні зранку
-
Дай п'ять сестро) і ми. Ну і хто після цього каже, що в них черга? Суцільний рандом
-
Та заповнював наче все правильно . Памʼятаю Годину сиділи не менше над цим бєкграундом
-
Дякую ))) але нерви всеодно 😬