Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую за допомогу!)
-
Мій такий диплом колись оцінили як: Secondary school diploma and Diploma (two years)
-
Не знаю чому пише fałdę? Як документ завантажила оригінал з Манітоби англійською не відзначала що це переклад
-
Чи потрібно це завжди відзначати?
-
Хтось нещодавно отримамував COPR? Діліться таймлайнами, зрозуміло що в кожного свій кейс, але все ж таки всіляє надію
-
Можете допомогти,що нам вибрати з цих пунктів?навчався з 01.09.2004-27.06.2007?
-
Зазвичай в стейтменті на сайті є вся необхідна інформація і реквізити рахунку.
-
Могу тільки порадити вибрати 1 або 2 year post secondary. Просто в мене ще був інститут, тому я коледж не вибирав, а образу мастерс.
-
Якщо вас відправляють на ЕІ, то вам мають надати ROE (Record of Employment), де будуть вказані ваші дані, дані роботодавця, причину вашого звільнення (shortage of work і т.п.) і буде розписано скільки годин ви відпрацювали і які податки сплачували. Якщо вам таке дають, то вас звільняють по суті. І для подачі на номінацію це не підходить, бо коли ви повернетесь працювати, то вам потрібно буде наново відпрацювати 6 місяців. Чесно кажучи, я не розумію навіщо відправляти на ЕІ працівника лише на тиждень. Може вони просять просто побути вдома і почекати, тоді це краще для вас.
-
Маю ще таке питання, прислали дозапит розписати весь бєкграунд знов де жив, де працював, але тепер від руки на папері. На тому листі всього декілька ліній куди вписувати місце роботи та проміжки , але їх недостатньо. Підкажіть будь ласка як це правильно зробити хто знає ?
-
Вітаємо, 🍸! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка. Навчався в школі після 11 років школи. маю диплом молодшого спеціаліста в дипломі вказано 2 роки 10 місяців але фактичного навчання було 3 навчальних роки. Вказувати в анкеті 3 роки і більше?