Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір✨ Підкажіть ті, хто клеймив бали за освіту спеціаліста як за освіту магістра що саме ви додавали? Закон знайшла його зробити скрін(екрану компьютеру чи вистачить і з телефону?) і перекласти як і все інше плюс додати посилання? Загалом хто так подавався то як ви підкріплювали це доказами що то однакова по часу освіта і має найвищий ступінь вже в Україні?
-
Може буду дзвонити в H& R block
-
Я це робила до 15 числа, тож дивно
-
Дійсно дивно. Може варто подзвонити:)
-
Так я розумію, я саме про підтвердження того що в Україні спеціаліст=магістр. Бачила по пошуку скидали скрін і питали типу його робити переклад. То ось думаю переклад робити тільки частини(як скрін з телефону) бо якраз про пункт з спец=магістр там буквально два абзаци… Там же всю статтю то дофіга перекладу бо то прикінцеві та перехідні положення
-
Добрий вечір.Підкажіть будь ласка.Я додав свою дівчину до своїх benefits на роботі,і вказав її як common law.Ми йдемо про різних програмах міграції не разом.Переймаюсь тепер чи потрібно повідомляти офіцерів про це чи ні
-
Доброго вечора усім. Підкажіть будь ласка, якщо я нахожусь у пулі на провінційну програму, але я напевно не буду відібран і зараз моя дружина робить заявку. Це значить що я повинен видалити свою аплікпцію, бо обидва супруга неповинні бути у пулі? Чи це правильно