Імміграція до Манітоби
-
Я тільки 1,5 міс назад подала )
-
Потрібно що кожен бал був мінімум 4, якщо ви плануєте подаватися по SWO
-
WORK PERMIT ОБМЕЖЕННЯ НА ОСВІТУ Вітаю! Допоможіть розібратись в наступній ситуації. В лютому 2024 подав заявку на зняття обмежень у ворк перміті (виданий 26.07.2023). В квітні отримав новий ворк перміт із відсутністю обмежень для роботи. Однак, з'явилась нова умова, якої не було в першому ворк перміті, а саме заборона на навчання та тренінги. ПИТАННЯ: Чи маю я право на навчання під час дії ворк перміту і які мої подальші дії для цього? (Знайшов роз'яснення, що ця умова не застосовувалась, якщо ворк перміт було видано до 7 червня 2023 року. Ця пільга на навчання діє згідно Закону до 27.06.26 року. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/study-without-study-permit.html)
-
Доброго ранку, якщо документи переведені в імміграційному центрі їх не потрібно переводити наново у перекладачів з печатками?
-
З 12 січня чекаю)
-
Чекаю з 31 січня
-
кажуть, що на федеральній можуть вимагати з апостилем?
-
Отримати ПР і тільки тоді можна навчитися.
-
Чи можливо відмінити цю умову, якщо є плани навчатись?
-
А як же тоді програма SEED, яка дає можливість на отримання кредиту для навчання для власників CUAET (seedwinnipeg.ca/programs/detail/recognition-counts)? І чому в першому ворк перміті не було цієї умови?!
-
Study permit 💁♂