Імміграція до Манітоби
-
Це унікальна спільнота, де кожен робить свій внесок. Волонтери викладаються по максимуму, а інші учасники спільноти із власним досвідом приєднуються та допомагають іншим нюкамерсам. Приємно бачити цю непохитну підтримку. Добро завжди повертається!
-
Повний
-
Military records звідки брати також з дії? Дякую
-
Якщо сумарно вирівнюється сума відроблених годин та роботодавець зможе підтвердити фул-тайм за цей період – проблем не буде. Але вам потрібно узгодити це запитання, безпосередньо із роботодавцем Додатковий підробіток ні на що не впливає
-
На наступний день після подання аплікації надходить повідомлення від IRCC, що заявка прийнята в обробку
-
Я вже отримав два листи, перший про прийняття заявки, а другий про розгляд та тимчасовий перміт до отримання нового. Після затвердження нового перміту мені надішлють якесь повідомлення? Для того щоб в мене був орієнтири приблизно коли я зможу його забрати, тому що ворк перміт без обмежень оформлювався на адресу готелю
-
Наступним повідомленням буде сповіщення про отримання біометричних даних. Далі, як правило, через декілька днів приходить повідомлення, щодо фінального рішення. Після чого, на протязі 1-2 неділь Work Permit надходить на пошту
-
Коли ми завантажуємо оригінали і не ставимо галочку воно пише fałse мені здається це не ок?
-
Дякую
-
Все окей. False вказує, що файл не є перекладом