Імміграція до Манітоби
-
Знову ж, тлумачення інструкцій залежить від імміграційного офіцера.
-
А перепутав, думав то про 6 міс. роботи requirement. Просто наскільки я пам'ятаю по SWM потрібен [continuous] 6+ міс. Коли як SWO "six consecutive months", тобто 30год/нед в середньому на місяць. Можу бути не правим, достовірної інформації не так і багато.
-
Що таке впн?
-
Всім доброго ранку🌼 Маю питання стосовно досвіду роботи, перечитала цей чат, але досі не впевнена, як правильно зробити... Я маю право рахувати в self-assessment свій досвід роботи тільки за останні 5 років, і наприклад якщо я буду подавати аплікацію 01.06.2024, то досвід береться з 01.06.2019? В мене є довідка з попередньої роботи, де працювала з вересня 2018 року по червень 2021 року на одного і того ж роботодавця, повний робочий день і це означає, що я можу клеймити кількість відпрацьованого часу, починаючи з червня 2019 року тільки? чи я можу всі роки в тій компанії зарахувати собі в досвід? і якщо мені зроблять довідку ще з іншого місця роботи, але там буде тільки 8 місяців, чи можу я їх також собі зарахувати? Дуже дякую за будь-яку допомогу💛
-
Я уже 6 місяців як отримав номінацію і досі не повернули гроші
-
Дуже дякую, головне щоб взяли відбитки, а не відправили по новому записуватись.
-
Nice 😁
-
Усім доброго ранку ! Намагаюсь заповнити бєкграунд . Не можу редагувати завантажений файл ( що це за пароль власника хтось знає ?(
-
Всім привіт Я новачок в цій групі мене цікавить запитання Я приїхав в Вінніпег з дівчиною і хочу розпочати свій шлях ПР (skilled worker) Я можу добавити свою дівчину в заяву ? Якщо ми просто живемо разом? І основне запитання запитання звучить так . Я її добавляю в свою заявку але якщо я отримаю відмову в ПР в майбутньому вона може паралельно податися і добавити мене якщо я не отримаю ПР щоб збільшити шанси отримання ? Тобто пара яка живе разом але паралельно подає ПР вписуючи свого партнера? Бо я не впевнений що зможу отримати по деяким причинам які не хочу розголошувати. А в неї є більше можливостей. Але в її випадку це питання часу тобто це також певний ризик чи ми встигнемо. Дякую всім хто відповість , і всім гарного та продуктивного дня !
-
Один мій знайомий казав, що готовий ще 500 їм заплатити, аби тільки не ставили лишніх запитань і скоріше дали номінацію. Вони повернуть, як і обіцяли, але, думаю, тільки тоді, коли їм надійдуть кошти на це повернення.
-
Чи я щось не так зрозумів ?
-
Так власна аплікація вона вже заповнена. А вони запросили ще раз заповнити та підписати та відправити ? «Schedule A: A separate and newly completed Schedule A Background Declaration form (IMM 5669) bearing an original signature.»