Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Вибачте продублюю, важливо побачити відповідь. Таке питання. Чи можна подаватись на ЕОІ , якщо в мене документи і перміт в порядку, а от в дітей відмова по стаді перміт, буду подавати на рестор статусу і знову на перміт для одної дочки, в іншої не дозволено рестор, буду консультуватись з кимось щодо цього, як продовжити чи відновити статус. Ми в Канаді рік, тому мали б видати, тим більше що в мене з чоловіком перміти до 27 року. Чи варто не подавати EOI і зробити порядок з дитячими пермітами. Паспорти в дітей дійсні. Порадьте, що робити? Дякую
-
-
Вітаю учасників групи. Підкажіть, в яких агенціях можуть допомогти з працевлаштуванням Будь ласочка Зі своєї сторони що вже тільки не робили, щоби знайти працю в м.Вінніпег Вдячна за будь яку інформацію, пораду, варіант з переїздом в інші місця Манітоби. Права є. Досвід на кухні, досвід продаж, прибирання готелів, доставка, охотно помічником на будову.
-
Вітаю! Чи ці ціни цілком нормальні? Типу не дорогі? Чи не дешеві? Бо не знаю як у всіх)
-
Це реклама?? 😁
-
Знайдіть бюро перекладів Азбука в Харкові, вони є в телеграмі, 150 грн за довідку про несудимість
-
Дорого
-
Добрий день. Знаю треба внести зміни до SIN після отримання нового WP. Підкажіть будь ласка як саме це зробити? Дякую
-
Ви написали Тому і помилку зробили. Це не кінець. Ви можете подати, та помилка не критична. Ви ж по спецвибірці йдете. Дальше LOE і завантажте до others. І все. Можна подати аплікацію що означає LOE