Імміграція до Манітоби
-
А вы знаєте чи будуть знижувати бали ? Або де можно ознайомитись з інформацією на цю тему?
-
Яка різниця? Ви вже показали ваші funds Далі ви можете хоч щодня туди сюди гроші ганяти за вашими рахунками
-
Я прикріпила інформацію про з чекінгу і сейвінгу TFSA Не з FHSA Я хочу переправити частину коштів наразі туди
-
Усім дякую усім гарного вечора 👍
-
Вітаю! Питання, я заповнюю ЕОІ, я ж можу клеймити звʼязок з провінцією + friend with PR? То питання про друга, чи багато там інфи треба буде давати за нього?
-
Вітаю! А якщо я йду по SWM? То тут питають : Виберіть усі звʼязки з Манітобою. То я ж можу вибрати і друга і роботу. То чи будуть бали разом зараховані? Дякую
-
Спершу зрозумійте для себе, чи у вас є хоч найменший шанс. Посередники вас можуть роззути на 5-7 тисяч без жодних гарантій. Жоден посередник не може давати гарантії. "Гуманітарна програма" - це не програма, а винятки для тих, хто не може і ніколи не зможе іммігрувати.
-
Пфф Та дякую вже, строьмно вказувати. Ще роботу не зарахують, і що далі?сидіти з 270 балами ?🥲
-
Так, а який сенс у цьому питанні? Вони ж можуть роботу не зарахувати, а дадуть тільки 50 балів за друга Не розумію
-
Дякую ) Та вже, не хочу тепер з цим шаманити🙂 Налякали
-
Бали зарахують тільки до максимуму Але якщо ви вкажете що у вас є друзі, то якщо буде спец умова по вибірці - ви можете пройти по ній. Але ваші друзі тоді повинні надавати інформацію і бути типу як «поручитель» На сайті є детальна інформація що саме від друзів потрібно
-
Дякую, зараз гляну!💪🏻
-
Дякую 👍