Імміграція до Манітоби
-
Привіт. А можна у вас поцікавитись як ви подавались/через який сайт? Я подаюсь сама і не впевнена чи правильно роблю.
-
Привіт. Допоможіть, будь-ласка, хто стикався з такою проблемою як в мене. Заповнюю профайл на Manitoba Provincial Nominee Program і там де вказую, що здавала IELTS. Воно мені підсвічує червоним,що другий раз я повинна TEF якесь вказувати, хоча я лише IELTS здавала Допоможіть, будь-ласка, розібратись
-
Дуже вам дякую!
-
я зрозуміла
-
ні, не здавала. ось прибрала, але воно підсвічує червоним
-
Доброго дня! Хто знає, чи можна буде з травня подаватися на ПР без тесту мови, якщо роботодавець напише, що мови достатньо для виконання обов'язків!? (Неможу знайти інформацію)
-
Посилання на визначення Teer скинула вище
-
noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=Ip95TRx6sOjniywPHnbQ%2FeKJVbhj8PWL2ucXWztfasg%3D
-
Дякую, я подивлюся. Просто цікавить чи з травня цю можливість не закривають.
-
Роботодавець не може давати оцінку Вашому рівню мови. Ваша робота має відповідати Teer
-
Я працюю в магазині.
-
Дружина отримала новий ворк перміт, їй продовжили його на 3 роки, ми подавалися в один день робили все однаково, мені прислали стару дату а їй продовжили пздц
-
Тобто, з травня це буде діяти ще? Це до спецвибірки нічого не має? Бо я не розумію трохи, ще не цікавилася.