Імміграція до Манітоби
-
Я щойно дивилася для знайомого, на понеділок-вівторок є по одному резервному місцю на IELTS на офіційному сайті, можете встигнути. Для спецвибірки мова обов'язкова, немає значення, скільки балів
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/eoi/
-
В мене більше 700 без мови Вибачте А що означає EOI
-
Малі шанси по другому колу?
-
Як думаєте як еоі наново подати можуть не вибрати?
-
Робіть ЕОІ, чекайте вибірки по SWM. Буквально цього місяця була вибірка з додатковими умовами, люди пройшли без мови і з балом 600, бо вибрали усіх не залежно від балів, а хто працює за певним NOC. Паралельно намагайтеся підучити мову і здати тест від підвищує бали.
-
Достатньо набрати 60 балів + мова мінімум 4 з кожного модулю + гроші
-
По Swo родичі скільки треба мати балів крім 60 теж прохідний 820?
-
та я знаю, спробувати варто так чи інакше, більше такого шансу не буде або буде сильно пізніше
-
Welcome to the Permanent Resident Confirmation portal process. The attached PDF contains information and instructions regarding the confirmation portal process for your review. Once you have reviewed the document, hit reply to send the requested information outline in the document. *Montreal IRCC* Отримав листа на пошту що це таке портал 1 чи це ще не він?
-
Бал має значення. Не нижче 4.
-
Дякую за інформацію!
-
Не певен чи точно достовірна інформація. Сьогодні чув історію, що один хлопчина отримав LAA в цій вибірці з 540 балами. 19 чи 20 років, construction, teer 3.
-
Добрий вечір , підкажіть платимо за новий visitor records чи після 30 квітня?
-
Вище приклад заповнення ЕОІ
-
Дуже дякую
-
Дуже дякую Я записалась вже на тест, боюсь що не здам