Імміграція до Манітоби
-
А що так можно 2 паспорти дитині? Який сенс з першого якщо вже буде новий тим паче дитині
-
Вітаємо, Winston! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Leon Shmyhol! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня , можливо хто робив довіреність в Канаді на родичів які знаходяться в Україні, якщо так чи можливо знаєте як це зробити, поділіться інформацією)
-
вiд кiлькостi вкладок у браузері аж серце заболіло
-
намагаюсь залогінитись щоб заплатити за фед аплікацію, використовую той самий логін і пароль, що від мого кабінету, а пише що неправильна інформація. Тут потрібно новий акаунт створювати чи це я щось не так роблю?
-
Вітаю! так, робили, текст на англійській відразу, потім місцевий нотаріус поставив свою печатку та відправили в Global affairs на апостиль (наприкінці січня). Ще чекаємо, бо строки дуже довгі зараз. вкладаєте заяву та сплачений конверт (пишут десь до 3-х місяців очікування).
-
Новий аккаунт
-
Всім привіт ! У когось є зразок перекладу на англійську мову витягу про несудимість з Дії ?
-
А якщо період не охоплює цей повний рік, наприклад я повинна рахувати стаж з 2019 року а на одній із компаній працювала 3 роки та звільнилась саме в 2019, потім 3 місяці була зареєстрована в центрі зайнятості, а потім знову працевлаштувалася. Як бути в моєму випадку?
-
Чи правильно я розумію, прокоментуйте будь ласка. - З 07.2019 по 12.2022 - це 3 роки та 5 місяців Далі переїзд в Канаду - З 04. 2023 по 03. 2024 - це 11 місяців (на сьогодні temporary laid off, бо немає роботи, сказали що я ніби перебуваю у відпустці ) Тобто який стаж я маю зазначати? Я вказала 4 і більше, це не вірно? Якщо так то як виправити?
-
Добрий день.Підскажіть будь ласка потрібно відправити лист з Польщі(Краків)в Канаду,може хтось відправляв,якою поштою краще і приблизно скільки часу йде лист?
-
Вітаємо, Alexander Zarechnev! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка. Я не можу зайти в свою дію і самостійно записатися на оформлення закордонного паспорту. Чи може інша людина записатися онлайн на консульський прийом за мене, а прийду по запису вже я?
-
До 30го квітня. Скоріше за все між 27 і 30м.