Імміграція до Манітоби
-
Це в Японії такий сістем. Окрім банківської карти кожен має таку книжку (щось накшалт Сберкнижки у радянському союзі). За допомогою неї можна поповнювати свій акаунт у терміналі та знімати гроши. У цій книжці відображено увесь рух грошей. Можна побачити нарахування зарплатні. Платник зарплатні співпадає з роботодавцем у контракті. У контракті фул тайм.
-
Доброго вечора, якщо я Вас правильно розумію то 1. Мені 30 р- 10 балів 2. Англ 5 IELTS - 14 балів 3. Освіта через wes магістр - 25 балів 4. Попередній досвід не підтверджений - 0 балів То мені потрібно буде просто відпрацювати пів року на одного роботодавця на повний день, за це отримати 12 балів. В сумі вийде 61 бал і можно буде подаватись?
-
В мене віза на 3 роки, паспорт до 2025, в мене родичів, друзів не має, тому подавати на пр буду після пів року роботи, мені краще чим найшвидше полетіти в Вінніпег, чи місяць два ролі не зіграє?
-
Дякую! Хотілося б працювати і отримати PR) А там і громадянство,дай Бог.
-
Так.
-
Та то і був жарт, я взагалі-то поважаю інженерів, та людей з інженерним ходом думки. Але перепрошую, що образив вас
-
Добре, моє останнє повідомлення для вас. Тій дорослій людині я нічого образливого не написав. Лише сухі речення. Я теж не вчора народився. І не треба мені тут про професійну деформацію.
-
Якщо у вас буде лише півроку в Канаді, то згідно таблиці ви отримаєте 0 за досвід. Якщо ви отримаєте 60 з такими даними, то все ок.
-
Або підкажіть як виправити повідомлення, щоб було правильно. Бо ви їй не батько і не вихователь в школі. І ніхто так з дорослою людиною не спілкується
-
Звісно ви праві, але ви уточнюйте людині, що конкретно не правильно написано